سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 957

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AENCINF01_061

Index date: 5 August 2015

پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار abstract

آب و هوا یکی از عوامل محیطی است،که شکل های مختلف زندگی رابه گونه ای تحت تأثیر خود قرار میدهد.در این تعریف گیاهان نیز استثنا نمی باشند لذا کاشت اصولی و استاندارد محصولات کشاورزی به درک صحیح از شرایط آب و هوایی بستگی دارد.به منظورشناخت رابطه پوشش گیاهی با شرایط اقلیمی،روشهای پهنه بندی اقلیمی مختلفی ابداع و به کار گرفته شده اند. کشت بهینه محصولات کشاورزی مستلزم شناسایی نقاط مساعد کشت از لحاظ آب و هوایی می باشد. در این پژوهش سعی برآن شده است که مناطق زیست اقلیمی مناسب برای کشت گشنیز در استان همدان را به منظور کشت بهینه گشنیز شناسایی و معرفی گردد. به همین منظور برای بالا بردن سطح زیر کشت در مناطق مساعد جهت کشت این گیاه در استان همدان ، از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) درمحیط ARC MAP اقدام به تهیه نقشه های همدما، هم بارش، شیب، ساعات آفتابی شد. نتیجه اولیه حاکی از این است که مناطق جنوب و جنوب غربی استان یعنی شهرستان های نهاوند وتویسرکان برای کشت مناسب و مناطق شمالی استان برای کشت نا مناسب می باشد .نتیجه نهایی نشان دهنده شرایط بسیار مناسب شهرستان نهاوند می‎باشد .

پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار Keywords:

پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار authors

محمد جهانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه لرستان

بهروز نصیری

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان

مهرداد کیانی

مدرس گروه آب و هواشناسی دانشگاه پیام نور نهاوند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امید بیگی، ر، (1376) رهیافت‌های تولید و فرآوری گیاهان دارویی. ...
شفیعی، علی محمد، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی _ ...
علیزاده، امین و همکاران (1392) _ اصول هیدرولوژی کاربردی _ ...
گمرک جمهوری اسلامی ایران، آمار نامه گمرک . ...
Khalid, K.A. and Shafei, A.M., 2005. Productivity of dill (An ...
_ Todoroi c, Mladen, Steduto , Pasquale, Cali androAngelo, C ...
RuscoEzio, QanglinoEnri co, Samarelli Sergio (1 993), Development at a ...
Todoroic , Mladen, S teduto _ P as quale _ ...
RuscoEzio, Q anglinoEnrico , Samarelli Sergio (1 993), Development at ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار" توسط محمد جهانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه لرستان؛ بهروز نصیری، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان؛ مهرداد کیانی، مدرس گروه آب و هواشناسی دانشگاه پیام نور نهاوند نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گشنیز، استان همدان، سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS، مدل همپوشانی وزنی هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 957 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آب و هوا یکی از عوامل محیطی است،که شکل های مختلف زندگی رابه گونه ای تحت تأثیر خود قرار میدهد.در این تعریف گیاهان نیز استثنا نمی باشند لذا کاشت اصولی و استاندارد محصولات کشاورزی به درک صحیح از شرایط آب و هوایی بستگی دارد.به منظورشناخت رابطه پوشش گیاهی با شرایط اقلیمی،روشهای پهنه بندی اقلیمی مختلفی ابداع و به کار گرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی آکروکلیماتیک گیاه گشنیز در استان همدان با استفاده ازمدل همپوشانی وزن دار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.