سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,042

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AENCINF01_122

Index date: 5 August 2015

آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها) abstract

برای تحقق اهداف توسعه، باید همه ی منابع اجتماعی را اعم از منابع انسانی، اقتصادی و منابع فضایی و محیطی به کار گرفت و به کارگیری همه ی این ها مستلزم برنامه ریزی است، لذا آمایش سرزمین مبنای طرح ها و برنامه های جامع توسعه بوده و پیوند دهنده ی برنامه ریزی های اقتصادی، اجتماعی و فضایی یا مجموع آنان در قالب برنامه ریزی جامع و در مقیاس ملی و منطقه ای است. آمایش سرزمین با رویکرد همه سونگر در چارچوب توسعه فضایی، سعی دارد با پدیده عدم تعادل های منطقه ای برخورد کرده و راه کارهای مناسب را برای تحقق توسعه ی متوازن، هم جانبه و پایدار در سطح سرزمین، ارائه نماید و توسعه ی پایدار روستایی نیز رهیافتی برای توسعه است که در آن کارایی، عدالت و پایداری با هم تلفیق شده اند به صورتی که کارآیی متضمن استفاده ی بهینه از منابع طبیعی ، عدالت متضمن فقرزدایی و کاهش شکاف بین فقرا و ثروتمندان است. این مقاله به روش تحلیلی-مروری و با استفاده از منابع کتابخانه ای و سایت های اینترنتی تدوین شده. دراین مقاله با پیش درآمدی برمفاهیم آمایش سرزمین به توسعه پایدار روستایی و چالش های پیش روی آن پرداخته و در پایان نیز راهکارهایی در جهت دستیابی به این مهم پیشنهاد گردیده است.

آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها) Keywords:

آمایش سرزمین , توسعه ی پایدار , توسعه ی پایدار روستایی

آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها) authors

پریسا بیاتی

دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ستعلاجی، ع. 1389. برنامه ریزی جامع آمایش سرزمین با تاکید ...
اولین هایش مهی قظصصی علوم ششاووژی، _ _ ایران اردیبهشت ...
بلوری، ع و قمری، م. 139. ملاحظات آمایشی سرزمین _ ...
حسین زاده دلیر، ک. 1380. اصول و روش های برنامه ...
رحمانی، م. 1387. آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی ...
شمس الدینی، ش 1387. بررسی موانع و مشکلات توسعه ی ...
صنیعی، ا. 1390. آمایش سرزمین راهی به سوی تعادل نظام ...
لطیفی، غ .1388. سیر تحول برنامه های آمایش سرزمین در ...
محمدی آشنانی، »، محمدی آشنانی، ع و حسنی، ال. 1387. ...
مخدوم، م . 1380 .، شالوده آمایش سرزمین، انتشارات دانشگاه ...
مسلمی، ع .1385. توسعه ی پایدار روستایی با تاکید بر ...
یدقار، ع. 1383. روند تحول و چالش های عمران و ...
Regional Planning Office .1997. Spatial Planning: the Concepts, Needs & ...
Brouwer, C. .2004. Sustainable Development: Exploring the Contradiction, New York: ...
Hansen N.M. .1968. "French Regional Planning", Edinburgh Indian University Press ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها)" توسط پریسا بیاتی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آمایش سرزمین، توسعه ی پایدار، توسعه ی پایدار روستایی هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1042 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای تحقق اهداف توسعه، باید همه ی منابع اجتماعی را اعم از منابع انسانی، اقتصادی و منابع فضایی و محیطی به کار گرفت و به کارگیری همه ی این ها مستلزم برنامه ریزی است، لذا آمایش سرزمین مبنای طرح ها و برنامه های جامع توسعه بوده و پیوند دهنده ی برنامه ریزی های اقتصادی، اجتماعی و فضایی یا مجموع آنان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آمایش سرزمین و توسعه ی پایدار روستایی(ضرورت، چالش ها، راهکارها) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.