سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,283

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE02_258

Index date: 9 October 2007

اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50 abstract

در بین فلزات سنگین، جیوه فلزی منحصر به فرد می باشد که در طبیعت دارای اشکال فیزیکی و شیمیایی مختلفی می باشد، با توجه به ماهیت شیمیایی جیوه و زمان قرار گرفتن در معرض این فلزمیزان تاثیرات جیوه بر روی موجود زنده متغیر است60 عدد بچه ماه ی سفید Rutilus frisii kutum از مرکز تکثیر ماهی در شهرستان ساری تهیه و ماهی ها به مدت یک هفته با شرایط آزمایشگاهی در آب شیرین آداپته شدند . تعداد 20 عدد از ماهیان به هر آکواریوم 50 لیتری حاویppb85 روز بچه ماهیان زنده مانده در تیمار 4 کلرید جیوه و آب شیرین منتقل شدند . پس از گذشت ppb85 و ماهیان شاهد صید و بلافاصله پس از بیهوش شدن در عصاره گل میخک در محلول گلوتار آلدهید 2/5 حاوی بافر کاکودیلات سدیم تثبیت و در جای سرد نگه داری شدند . نمونه ها سپس به مدت 1 ساعت در تترااکسید اسمیوم , %2 حاوی کاکودیلات /.45 نرمال پس ت فیکس شدند . سپس نمونه ها چندین بار با آب مقطر شسته شدند و در سری های اتانول آب گیری شدند . سپس در دستگاهsputter coaterمدل SCDOOS ساخت شرکت Bal-Tec . کاری شدند سوئیس خشک و طلا نمونه ها سپس توسط میکروسکوپ الکترونی نگاره مدل XL30 ساخت شرکت فیلیپس هلند مطالعه و عکس برداری شدند . در ماهیان شاهد هیچ تلفاتی مشاهده نشد ولی در ماهیان تیمار شده نیمی از ماهیان تلف شدند . تغییرات بافت آبششی در ماهیان تیمار شده شامل جدا شدن سلول های اپی تلیال از سطح تیغه های آبششی، جدا شدگی و پارگی غشاء پایه سلولهای اپی تلیال آبششی، چسبی دن تیغه های آبششی به یکدیگر، هیپرتروفی سلول های آبششی و افزایش مواد ترشحی سلول های کلراید و سلول های موکوسی موکوسی بود . در ماهیان شاهد تغییرات بافتی مشخصی دیده نگردید .

اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50 Keywords:

اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50 authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ مهندسی محیط زیست 5 _ 28 اردیبهشت لغایت ...
Allen, P., 1994 "Distribution of mercury in the soft tissues ...
BanerieeS. and _ _ _ 1994 _ 'His topathology of ...
Daoust, p. k., Wobeser, G. and Newstead, J. D., 1984 ...
Charles, H. J., Patricia, L., Shaw-Aller. and Sandy, B., 1996 ...
Glauret, M. A., 1974 "Practical Methods in Electron Microscopy" North ...
Filenko, O. F., Xihua, D., Xulong, C. and Yuqi, Z., ...
Francisco, A. A., Eugenio, L. and Megdalena, D. A., 1994 ...
Handy, R. D. and Penrice, W. S., 1993 "The influence ...
Hilmy, A., Domiaty, N., Daabees, A. Y. and Moussa, F. ...
Heath, A. C., 1995, "Water pollution and jfish physiology" _ ...
Oliveira Ribeiro C. A. and Torres, R. F., 1995 "Acute ...
Jagoe, C. H., Faivre, A. and Newrmuan, M.C., 1996 "Mo ...
Kh odabandeh, S. and Shahriari, M., 2005 ' 'B ioaccumu ...
Oliveira Ribeiro, C. A., Belger, E., Pelletier, E. and Rouleau ...
Oliveira Ribeiro, C. A., Fanta, E., Turcatti, N. M., Cardoso, ...
Oliveira Ribeiro, C. A., Pelletier, E., Pfeiffer, W. C. and ...
Oliveira Ribeiro, C. A. and Torres, R. F., 1995 "Acute ...
Samson, J. C. and Shenker, J., 2000 "The teratogenic effects ...
Teh, S.J., Adams, S. M. and Hinton, D. E., 1997 ...
Varsamos, S., Diaz, J. P., Charmantier, G., Flik, G., Blasco, ...
Zalups, R. K., 2000 "Molecular interactions with mercury in the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50" توسط محسن شهریاری مقدم؛ احمد قرایی؛ ناصر سنچولی؛ سیدحسن هاشمی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ماهی سفید ،آبشش ،هیستوپاتولوژی ،جیوه غیر آلی هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3283 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در بین فلزات سنگین، جیوه فلزی منحصر به فرد می باشد که در طبیعت دارای اشکال فیزیکی و شیمیایی مختلفی می باشد، با توجه به ماهیت شیمیایی جیوه و زمان قرار گرفتن در معرض این فلزمیزان تاثیرات جیوه بر روی موجود زنده متغیر است60 عدد بچه ماه ی سفید Rutilus frisii kutum از مرکز تکثیر ماهی در شهرستان ساری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک جیوه غیر آلی محلول در آب بر آبشش ماهی سفید Rutilus frisii kutumدرغلظت LC50 با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.