سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,345

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCGER01_024

Index date: 19 September 2015

تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری abstract

تراوش در پی و تکیه گاه های یک سد موجب هدر رفتن آب ذخیره شده در مخزن، فرسایش مصالح پی و ایجاد فشار بالا برنده در پی سد میشود. این موضوع میتواند پایداری دراز مدت سد را به مخاطره اندازد. یکی از روشهای کنترل تراوش، عملیات تزریق سیمان می باشد که براساس نتایج آزمایش فشارآب لوژان انجام می شود. در این مقاله تزریق پذیری در ساختگاه سد بختیاری و میزان تزریق بررسی شده است. ساختگاه سد بختیاری شامل سازندهای زیادی است که سازند سروک با سنگشناسی آهک چرتدار سازند غالب ساختگاه است. بازشدگی درزه ها بر اساس نفوذپذیری و فاصله داری درزهها محاسبه شده و سپس حجم دوغاب تزریقی بر اساس حداکثر طول نفوذ دوغاب در درزه ها به دست آمده است. در نهایت مقادیر محاسبه شده با حجم دوغاب تزریقی در ساختگاه برای مقاطع 3 متری گمانههای تزریق آزمایشی مقایسه شده است. نتایج حاصله حاکی از سازگاری نسبی روند مقادیر محاسباتی و تزریق شده میباشد، اگرچه همواره مقادیر تزریق شده بیش از مقدار محاسباتی بوده است

تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری Keywords:

سد بختیاری , حجم دوغاب تزریقی , گمانه های تزریق آزمایشی , بازشدگی درزه

تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری authors

احمد رستگارنیا

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تهران.

عبدالله سهرابی بیدار

استادیار دانشکده زمین شناسی، دانشگاه تهران

محمدرضا ملکی جوان

استادیار دانشکده زمین شناسی، دانشگاه تهران.

عباس ذوالفقاری

کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تهران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. در گمانه TG5، TG4، TG3های بین خورند دوغاب و ...
Hassler, L., Hakansson, U., & Stille, H. (1992)." Classification of ...
Gustafson, G., Stille, H., (1996)." Prediction of groutability from grout ...
Louis, _ (1974)." Introduction a I'hydraulique des roches". Bull BRGM, ...
Bieniawski, Z.T., 1989, " Engineering Rock Mas Classification" John wiley ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری" توسط احمد رستگارنیا، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تهران.؛ عبدالله سهرابی بیدار، استادیار دانشکده زمین شناسی، دانشگاه تهران؛ محمدرضا ملکی جوان، استادیار دانشکده زمین شناسی، دانشگاه تهران.؛ عباس ذوالفقاری، کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تهران. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد بختیاری، حجم دوغاب تزریقی، گمانه های تزریق آزمایشی، بازشدگی درزه هستند. این مقاله در تاریخ 28 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1345 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراوش در پی و تکیه گاه های یک سد موجب هدر رفتن آب ذخیره شده در مخزن، فرسایش مصالح پی و ایجاد فشار بالا برنده در پی سد میشود. این موضوع میتواند پایداری دراز مدت سد را به مخاطره اندازد. یکی از روشهای کنترل تراوش، عملیات تزریق سیمان می باشد که براساس نتایج آزمایش فشارآب لوژان انجام می شود. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین حجم دوغاب تزریقی با استفاده از بازشدگی درزه مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.