سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 884

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NBCI07_0736

Index date: 20 September 2015

TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای abstract

ا با انتقال ژن گیرندههای کایمریک که از یک دومین خارج T برای هدف قرار دادن سلولهای توموری میتوان سلولهای سلولی متصل شونده به آنتیژن و یک دومین داخل سلولی تشکیل شدهاند، مهندسی نمود. نانوبادیها، دومین متغیر آنتیبادیهای زنجیره سنگین شتری هستند که در مقایسه با آنتیبادیهای معمولی خواص منحصربفردی دارند. در این تحقیق، از نانوبادیهای اولیگوکلونال که با روش نمایش فاژی شناسایی شدهاند به عنوان دومین شناسایی کننده آنتیژن استفاده که از کتابخانه فاژی جدا شده بود TAG میکنیم. در ابتدا خواص مولکولی نانوبادیهای اختصاصی گلیکوپروتئین توموری 72 به CD3zeta ، به عنوان دومینهای کمک محرک OX و 40 CD بررسی شد و سپس وارد سازههای گیرنده کایمریک حاوی 28 ،CCRF-CEM به عنوان دومین فضاساز گردید. بعد از انتقال سازهها به رده سلولی IgG عنوان دومین سیگنال دهنده و 3 و T را بیان میکنند قرار گرفتند. در مرحله بعد تکثیر سلولهای TAG این سلولها در معرض سلولهای سرطان کولون که 72 بیان کننده گیرنده کایمریک ابزار T مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان میدهد که لنفوسیتهای IL ترشح 2 نویدبخشی برای درمانهای اختصاصی سرطان میباشند.

TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای Keywords:

TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای authors

زهرا شریف زاده

تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بانک سلولی

فاطمه رهبری زاده

تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده پزشکی، بخش بیوتکنولوژی پزشکی

محمدعلی شکرگزار

تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بانک سلولی

فریدون مهبودی

تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بیوتکنولوژی پزشکی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Abken, H., Hombach, A., Reinhold, U, Ferrone, S., 1998. Can ...
Abou-Jawde, R., Choueiri, T, Alemany, C., Mekhail, T, 2003. An ...
Engels, B., Uckert, W., 2007. Redirecting T lymphocyte specificity by ...
Eshhar, Z..et al. 1995. T-Bodies: Chimeric T-Cell Receptors with Antibody-Type ...
Harmsen, M.M., De Haard, H.J., 2007. Properties, production, and applications ...
Johnson, V.G., Schlom, J., Paterson, A.J., Bennett, J., Magnani, J.L., ...
Nowakowski, A, et al., 2002. Potent neutralization of botulinum neurotoxin ...
Pizzi, C., Sgambato, A., De Laurenti, s M., Limite, G., ...
Revets, H., De Baetselier, P., Muyldermans, S., 2005. Nanobodies as ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای" توسط زهرا شریف زاده، تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بانک سلولی؛ فاطمه رهبری زاده، تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده پزشکی، بخش بیوتکنولوژی پزشکی؛ محمدعلی شکرگزار، تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بانک سلولی؛ فریدون مهبودی، تهران، انستیتو پاستور ایران، بخش بیوتکنولوژی پزشکی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرطان کولون. ،TAG گیرنده کایمریک، 72 هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 884 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ا با انتقال ژن گیرندههای کایمریک که از یک دومین خارج T برای هدف قرار دادن سلولهای توموری میتوان سلولهای سلولی متصل شونده به آنتیژن و یک دومین داخل سلولی تشکیل شدهاند، مهندسی نمود. نانوبادیها، دومین متغیر آنتیبادیهای زنجیره سنگین شتری هستند که در مقایسه با آنتیبادیهای معمولی خواص منحصربفردی دارند. در این تحقیق، از نانوبادیهای اولیگوکلونال که با روش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سرطان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله TAG اولیگوکلونال اختصاصی 72 T ایمونوتراپی سلولی سرطان کولون با استفاده از لنفوسیتهای با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.