بررسی گونه های مختلف لاکتوباسیلو س های با پتانسیل پروبیوتیکی در پنیر و ماست سنتی مناطق مختلف آذربایجان بر اساس الگوی تخمیر کربوهیدراتها
Publish place: 7th national biotechnology congress of I.R. iran
Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 493
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI07_1010
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
Abstract:
با توجه به گسترش فزاینده محصولات لبنی صنعتی بجای محصولات سنتی امکان از دست دادن بسیاری از باکتر یهای پروبیوتیک وجود دارد بنابراین ضروری است این باکتریها را از منابع سنتی جداسازی و شناسایی نموده و در تولید محصولات لبنی استفاده نمود. هریس، سراب، اهر، ماکو ، کلیبر ، لیقوان از مناطقی می باشند که تنوع محصولات لبنی سنتی بسیار زیاد می باشد . هدف از این مطالعه، بررسی گونه های مختلف لاکتوباسیلوسهای با پتانسیل پروبیوتیکی از فلور موجود در ماست و پنیر این مناطق می باشد. برای رسیدن به این هدف، لاکتوباسیلوسهای مقاوم به اسید و بایل توسط روش های فنوتیپی شامل مورفولوژی سلولی، رنگ آمیزی گرم، تست های بیوشیمیایی و الگوی تخمیر 18 هیدورکربن مورد ارزیابی قرار گرفتند. که مقایسه نتایج با نرم افزار NTSYS و رسم درخت فیلوژنی انجام گرفت. تنوع مربوط به پنیر و ماست در مناطق ذکر شده بسیار بالا و مربوط به گونه ها ی برو یس، دلبروکی، فرمنتوم ، کازئی ، مورینوس و پلانتاروم می باشد. همچنین دو گونه کورواتوس و اسیدوفیلوس مختص فلور ماست و گونه های آژیلیس ، فارسیمینیس ، مالتارومیکوس و کونفوسوس از فلور پنیر سنتی جداسازی شده اند.
Keywords:
Authors
محمد امین حجازی
پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور ، تبریز، ایران
حاجیه لطفی
پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور ، تبریز، ایران
حامد جعفر زاده
پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور ، تبریز، ایران
سیامک علیزاده
پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور ، تبریز، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :