سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,155

This Paper With 11 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RASHT01_004

Index date: 20 September 2015

بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران abstract

انباشت سرمایه عاملی مهمی در سنجش میزان موفقیت سامانه اقتصاد یک کشور تلقی می شود. اقتصاد موفق، اقتصادی استکه در بلندمدت بتواند نرخ بالای رشد سرمایه گذاری را دارا باشد. امروزه بسیاری از کشورهای جهان به واسطه ناکافی بودنمنابع داخلی برای سرمایه گذاری، رویکرد جدی به جذب سرمایه های خارجی و تأمین مالی از منابع بین المللی اتخاذ نموده اند.از سوی دیگر، سرمایه گذاران خارجی به ویژه شرکت های فراملیتی برای ارتقای سطح رقابت پذیری و کسب سود بیشتر، تمایلبه سرمایه گذاری در مناطق مستعد و مزیتدار از جمله پروژههای کشورهای درحال توسعه دارند. چرا که در کشورهای در حالتوسعه، تأمین مالی تمامی پروژه های زیربنایی توسط منابع عمومی دولت امکانپذیر نمی باشد. لذا نحوه تأمین مالی و تهیهبودجه اجرایی لازم برای انجام پروژه های زیربنایی و بهره برداری از محصولات و خدمات حاصل از آنها، در حال حاضر به عنوانیکی از مهمترین چالش های پیش روی کشورهای در حال توسعه است. از این رو، هدف این مطالعه بررسی تحلیلی و امکانسنجی استفاده از روش های تامین مالی مختلف برای پروژه های زیربنایی می باشد. برای این منظور، ابتدا روشهای تأمین مالیبرای پروژه ها به سه گروه داخلی، خارجی و اسلامی دسته بندی شده اند. سپس ضمن مقایسه و تحلیل این روشها، به بررسیجایگاه منطقه ای ایران در جذب سرمایه خارجی، بسترها و الزامات قانونی سرمایه گذاری در ایران و چالش های فراروی جذباین سرمایه ها پرداخته است.

بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران Keywords:

سرمایه گذاری , تامین مالی , کشورهای در حال توسعه , ایران

بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران authors

محمد کاوسی کلاشمی

دکتری اقتصاد کشاورزی، دانشگاه گیلان

مرتضی تهامی پور

دکتری اقتصاد کشاورزی، دانشگاه تهران

سعیده السادات مژذنی

کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی- دانشگاه زابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین‌نامه اجرایی تشکیل مراکز خدمات سرمایه‌گذاری استان‌ها مصوب 44458/26986 مورخه ...
آیین‌نامه اجرایی قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی مصوب 3355/ت27032ه ...
ابوالحسنی، م. و م. بمانیان (1389)، بررسی مورد ی تامین ... [مقاله کنفرانسی]
قاسمی، س. (1381)، روش‌های تامین مالی و سرمایه‌گذاری خارجی پروژه، ...
قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی کشور مصوب ...
قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مصوب 1389/10/15 ...
قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی مصوب 1380/12/19 مجلس شورای ...
قوانین بودجه سالهای 1390-91 مصوب مجلس شورای اسلامی. ...
مهربانی، ف. (1389)، کارکرد ابزارهای و نهادهای مالی در تامین ...
تیری، ک. (1388)، ابزارهای و نهادهای مالی در تامین مالی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران" توسط محمد کاوسی کلاشمی، دکتری اقتصاد کشاورزی، دانشگاه گیلان؛ مرتضی تهامی پور، دکتری اقتصاد کشاورزی، دانشگاه تهران؛ سعیده السادات مژذنی، کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی- دانشگاه زابل نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مدیریت توانمندی ها در اقتصاد ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرمایه گذاری، تامین مالی، کشورهای در حال توسعه، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2155 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انباشت سرمایه عاملی مهمی در سنجش میزان موفقیت سامانه اقتصاد یک کشور تلقی می شود. اقتصاد موفق، اقتصادی استکه در بلندمدت بتواند نرخ بالای رشد سرمایه گذاری را دارا باشد. امروزه بسیاری از کشورهای جهان به واسطه ناکافی بودنمنابع داخلی برای سرمایه گذاری، رویکرد جدی به جذب سرمایه های خارجی و تأمین مالی از منابع بین المللی اتخاذ نموده اند.از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روشهای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در ایران با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.