سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,716

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_174

Index date: 11 October 2007

بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل abstract

روش طراحی بر اساس جابه جایی، مبتنی بر یک روش گام به گام است که در آن از اعمال محدودیت بر روی خسارت استفاده شده و نیروهای داخلی اعضاء محاسبه و در نهایت عملکرد کلی سازه مورد ارزیابی قرار می گیرد . در این مقاله هدف بررسی کارآیی روش طراحی بر اساس جابه جایی در طراحی ساختمان های واقع در نواحی نزدیک به گسل با توجه به طیف های موجود برای طراحی است . طراحی سه ساختمان با ارتفاع های متفاوت بر اساس روش مذکور صورت گرفته و سپس با استفاده از نگاشت های نزدیک به گسل موجود، یک سری تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی بر روی این ساختمان ها، انجام شده است . با مقایسه نتایج این تحلیل ها با مفروضات اولیه طراحی ( برای کنترل خسارت ) کارآیی روش مورد ارزیابی قرار گرفته است .

بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل Keywords:

طراحی مستقیم بر اساس جابه جایی , زلزله نزدیک به گسل , ساختمان های بتن آرمه , طیف جابه جایی طرح

بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل authors

فرید مقیم

کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده عمران

محمدمهدی سعادت پور

استاد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ghobarah, A., (2001)، ،Performanc e-B ased Design in Earthquake Engineering: ...
Sullivan, T.J., Calvi, G.M., Priestley, M.J.N., Kowalsky, M.J. (2003) "The ...
Kowalsky, M. J., Priestley, M. JI. N. (2000) _ Direct ...
Shibata, A., Sozen, M., ،Substitute Structure Method for Seismic Design ...
Priestley, M. J. N., ،، Fundamentals of Direct Di splacement-B ...
EC8. Eurocode9: Design Provisions for Earthquake Resistance of Structures, 1998. ...
Uniform Building Code, International Conference of Building Officials, Whittier, CA, ...
Opensees. (2004). Open System for Earthquake Engineering Simulation. http : ...
Chopra, A. K., C hintanap akdee, C. (2001), "Comparison Response ...
ATC-40. 1996. Seismic Evaluation and Retrofit of Concrete Buildings, Vol. ...
l1. Loeding, S. Kowalsky, M. J. and Priestley, M.J.N. 1998. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل" توسط فرید مقیم، کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده عمران؛ محمدمهدی سعادت پور، استاد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده عمران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی مستقیم بر اساس جابه جایی، زلزله نزدیک به گسل، ساختمان های بتن آرمه، طیف جابه جایی طرح هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1716 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش طراحی بر اساس جابه جایی، مبتنی بر یک روش گام به گام است که در آن از اعمال محدودیت بر روی خسارت استفاده شده و نیروهای داخلی اعضاء محاسبه و در نهایت عملکرد کلی سازه مورد ارزیابی قرار می گیرد . در این مقاله هدف بررسی کارآیی روش طراحی بر اساس جابه جایی در طراحی ساختمان های واقع در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.