سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,650

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_250

Index date: 11 October 2007

افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز abstract

سرریزهای جانبی به عنوان یک سازه انحرافی در رودخان هها و کانالها، برای کنترل دبی در کانال اصلی مورد استفاده قرار م یگیرند. نوعی از سرریزهای جانبی، سرریزهای جانبی منقاری (کنگره ای) می باشند. زمانی که طول بازشدگی محدود باشد، می توان از این سرریزها استفاده کرد. از مزایای این سرریزها افزایش طول مؤثر سرریز نسبت به باز شدگی دهانه می باشد که در صورت لزوم می توان آب بیشتری به ازای عمق ثابت از سیستم خارج کرد. جهت بررسی عملکرد سرریز و تخمین دبی عبوری از روی سرریز نیاز به تعیین ضریب دبی م یباشد. در این پژوهش تعیین عملکرد هیدرولیکی سرریزهای جانبی منقاری با کف شیبدار بین کانال و دیواره سرریز، ب هصورت آزمایشگاهی م دنظر می باشد. شیبدار کردن کف از رسوبگذاری در دهانه سرریز و ایجاد گردابه ها جلوگیری نموده و عملکرد بهتری از این نوع سرریز را نشان م یدهد. رفتار هیدرولیکی سرریزهای جانبی منقاری با طول باز شدگی، ارتفاع و زوایای رأس مختلف در حالت تک منقاره مورد بررسی قرار گرفته است. نهایتاً روابط ضریب دبی بر حسب متغیرهای هندسی و هیدرولیکی جریان ارائه شده است. نتایج نشان می دهد که دبی عبوری در حالت سرریز جانبی منقاری با کف شیبدار بین کانال و دیواره سرریز، نسبت به سرریز جانبی منقاری معمولی در حالت تک منقاره حدود 10 درصد و نسبت به سرریز جانبی معمولی تا 35 درصد افزایش می یابد.

افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز Keywords:

افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز authors

هادی صادقیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف

سیدمحمود برقعی

استاد، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
طاهری، ن.، و برقعی، س، م. (1384). "تعیین ضریب دبی ...
De Marchi, G. (1934). *Sagio di teoria di fuzionamente degli ...
Subramanya, K., and Awasthy, S. C. (1972). "Spatially varied flow ...
Cheong, H. F. (1991). *Discharge coefficient of lateral diversion firom ...
Singh, R., and Manivannan, D., and S atyanarayana, T. (1994). ...
Borghei, S. M., and Jalili, M. R., and Ghodsian, M. ...
El-Khashab, A., and Smith, K. V. H. (1976). "Experimental investigation ...
coefficient Discharge؛ .(2001) [7] Ura, M., and Kita, Y., and ...
Hay, N., and Talor, G. (1970).، ،Performance and design of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز" توسط هادی صادقیان، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف؛ سیدمحمود برقعی، استاد، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرریز جانبی، ضریب دبی، سرریز کنگر های، مدل آزمایشگاهی هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سرریزهای جانبی به عنوان یک سازه انحرافی در رودخان هها و کانالها، برای کنترل دبی در کانال اصلی مورد استفاده قرار م یگیرند. نوعی از سرریزهای جانبی، سرریزهای جانبی منقاری (کنگره ای) می باشند. زمانی که طول بازشدگی محدود باشد، می توان از این سرریزها استفاده کرد. از مزایای این سرریزها افزایش طول مؤثر سرریز نسبت به باز شدگی دهانه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش راندمان سرریزهای جانبی منقاری با شیبدار کردن دیواره سرریز با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.