سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,766

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_369

Index date: 11 October 2007

مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی abstract

تصفیه درجای شیرابه به وسیله بارچرخانی آن در یک محل در یک محل دفن از روشهای نوین مدیریت شیرابه محسوب می شود. در این مقاله به کارایی این محل های دفن در تصفیه پذیری شیرابه در دو پایلوت هوازی و بی هوازی پرداخته شده است. مواد زائد شهری در راکتور به طول و عرض 0/5 متر و ارتفاع 1 متر و با چگالی حدود 550kg/m3 پر شد. به منظور جمع آوری شیرابه و باز چرخش دو مخزن در پایین و بالای راکتور های تعبیه شدند. از یک کمپرسور هوا جهت هوادهی به توده پسماند داخل راکتور هوازی استفاده شد. در ابتدای آزمایشات مقدار 0.24 lit/min.kg هوا به داخل پایلوت تزریق می شد که با گذشت زمان این مقدار به 0.2lit/min.kg کاهش یافت. در مدت زمان تحقیق کاهش در مقدار COD شیرابه در دو پایلوت هوازی و بی هوازی به ترتیب 91 و 82 درصد اندازه گیری شد. از مزایای راکتور هوازی عدم نیاز به راهبری خاصی می باشد. ولی در راکتور بی هوازی تنظیم pH و دمای محل دفن از جمله مشکلات راهبری سیستم است. از مزایای راکتور بی هوازی عدم نیاز به پمپاژ هوا و صرف هزینه در مقایسه با سیستم هوازی است. تولید گاز متان در سیستم بی هوازی و امکان استفاده از آن برای تولید انرژی از مزایای دیگر استفاده از سیستم بی هوازی می باشد.

مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی Keywords:

مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی authors

مهدی احمدی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - محیط زیست، دانشگاه صنعتی اصفهان

مجید سرتاج

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان

مقاله فارسی "مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی" توسط مهدی احمدی فر، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - محیط زیست، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ مجید سرتاج، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محل دفن بهداشتی ، محل دفن بیوراکتور ، تصفیه شیرابه ، مواد زائد جامد هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1766 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تصفیه درجای شیرابه به وسیله بارچرخانی آن در یک محل در یک محل دفن از روشهای نوین مدیریت شیرابه محسوب می شود. در این مقاله به کارایی این محل های دفن در تصفیه پذیری شیرابه در دو پایلوت هوازی و بی هوازی پرداخته شده است. مواد زائد شهری در راکتور به طول و عرض 0/5 متر و ارتفاع 1 متر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تصفیه پذیری در جای شیرابه در محل های دفن به صورت بیوراکتور با روشهای هوازی و بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.