سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 844

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KNOWLEDGEBASE02_026

Index date: 21 September 2015

کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار abstract

کارآفرینی به عنوان پدیده ای نوظهور، به تازگی در محافل علمی ایران مطرح شده است. احیای تحقیقات و عملیات کارآفرینی در دنیا به دهه 1890 میلادی باز می گردد، که آن را انقلاب کارآفرینانه نام گذاری کرده اند.جان تامپسون معتقد است رفتار کارآفرینانه نیازی فراگیر و ضروری برای تمامی سازمان ها (دولتی، خصوصی، داوطلبانه و غیره ) با هر اندازه (بزرگ، متوسط و کوچک) است. کارآفرینی اجتماعی، ایجاد راه حل های نوآورانه به منظور رفع مشکلات اجتماعی و بسیج ایده ها، ظرفیت ها، منابع و مقررات اجتماعی مورد نیاز برای تغییرات اجتماعی است. با توجه به چالشهایی که کارآفرینان اجتماعی با آن روبرو هستند، نیازمند تدوین سیاست های حمایتی مناسب می باشد. بررسی این نوع سیاست ها در کشورهای پیشرو در توسعه کارآفرینی اجتماعی، به تدوین سیاست های حمایتی تنظیمی توسعه کارآفرینی اجتماعی در ایران کمک می کند . کارآفرینی اجتماعی فعالیتی است که با رویکرد کارآفرینانه به رفع نیازهای اجتماعی که در جامعه از توجهات به دور مانده است، می پردازد. از آنجا که تلاش دولتمردان و اقدامات بشردوستانه افراد، نمی تواند به صورت کامل پاسخگوی انتظارات جوامع باشد و عملکرد نهادهای بخش اجتماعی نیز کاملا کارا و اثر بخش نیست، بنابراین برای توسعه مدل ها و روش های نوین حل مشکلات اجتماعی در قرن جدید، به کارآفرینان اجتماعی نیاز است. کارآفرینان اجتماعی کسانی هستند که مسایل اجتماعی را شناسایی و از اصول کارآفرینی برای سازمان دهی و مدیریت فعالیت هایی که موجب تغییرهای اجتماعی می شوند استفاده می کنند.

کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار Keywords:

کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار authors

ابراهیم عباسی

دانشجوی دکتری کارآفرینی گرایش فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول

محمدرضا بابایی فیشانی

عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مدیریت دانشگاه الزهرا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدپور داریانی، محمود، کارآفرینی اجتماعی، تهران: ناشر راه دان، 1393 ...
آراستی، زهرا، کارآفرینی اجتماعی، تهران: جهاد دانشگاهی، 1391 ...
صمد آقایی، جلیل، از کارآفرینی تا جان آفرینی. مجله تدبیر ...
بنیاد دانشنامه نگاری _ دانشنامه کارآفرینی، جلد 1و 2، 1388، ...
علی میری، مصطفی، کارآفرینی اجتماعی: مروری بر زمین ه ها ...
مطلبی قمی، معصومه، کارآفرینی اجتماعی، استاد راهنما :دکتر محمود احمد ...
مقاله های کارآفرینی، کارآفرینی اجتماعی، سایت کارآفرینان، ...
کتابچه چکیده مقالات نخستین کنفرانس ملی کارافرینی اجتماعی در حوزه ...
مقاله های کارآفرینی، کارآفرینی در هزاره سوم، سایت کارآفرینان، ...
آراستی، زهرا؛ ملکی، محمد مهدی و متوسلی، محمود. (1391) عوامل ...
دارستانی فراهانی، مجید. (1389). شناسایی موانع محیطی کارآفرینی اجتماعی در ...
دانایی فرد، حسن، فروهی، مهشید و صالحی، علی (1386) _ ...
www/Social entrep reneurship/ a new look at the people and ...
Alvord, S., Brown, D., & Letts, C. (2004). Social E ...
2. Babu, Suresh and P instrup -Andersen, Per(2007); Social Innovation ...
10. Hartigan, Pamela(2004) ;The Challenge for Social E ntrepren eurship ...
Martin, Roger L. & Osberg, Sally(2007); Social Entrep reneurship : ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار" توسط ابراهیم عباسی، دانشجوی دکتری کارآفرینی گرایش فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول؛ محمدرضا بابایی فیشانی، عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مدیریت دانشگاه الزهرا نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینی اجتماعی، کارآفرینی، رفتار کارآفرینانه، رویکرد کارآفرینانه هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 844 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارآفرینی به عنوان پدیده ای نوظهور، به تازگی در محافل علمی ایران مطرح شده است. احیای تحقیقات و عملیات کارآفرینی در دنیا به دهه 1890 میلادی باز می گردد، که آن را انقلاب کارآفرینانه نام گذاری کرده اند.جان تامپسون معتقد است رفتار کارآفرینانه نیازی فراگیر و ضروری برای تمامی سازمان ها (دولتی، خصوصی، داوطلبانه و غیره ) با هر اندازه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کارآفرینی اجتماعی رویکردی نوین در کسب و کار با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.