سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,493

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HIAP01_100

Index date: 21 September 2015

پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز abstract

انسان قرن 17 علی رغم تمامی پیشرفتهای عصر حاضر، روز به روز تنها و تنهاتر شده را » در اجتماع بودن « و معنای که جزیی از نیازهای ذاتی اوست از یاد برده است. رابطه اجتماعی در فضا و زمان اتفاق می افتد. مجاورت می تواند علت شروع رابطه اجتماعی باشد اما شرط کافی آن نیست. ساختار فیزیکی و تقسیمات عملکردی فضا ممکن است گشاینده و یا محدود کننده فرصت ها برای ارتباط باشد . این پژوهش با استفاده از اصول معماری پایدار اجتماعی که همان وجود امنیت، تعاملات اجتماعی، نفوذپذیری و درهم تنیدگی معماری و کاربری ها می باشد، نتایج پیمایش در محله امام زاده قصر الدشت شیراز و انجام مصاحبه های حضوری با رویکرد پایداری اجتماعی تهیه شده است. روش تحقیق مبتنی بر مطالعات نظری و میدانی، مقایسه نمونه های مشابه و جمع آوری اطلاعات وضع موجود سایت مورد نظر می باشد. در تحقیق حاضر برخی عناصری که در شکل گیری یک اجتماع پایدار محله ای موثر هستند مورد بررسی قرار گرفت که عواملی چون: امامزاده محمد، مسجد، کاربری های موجود و باغات قصرالدشت یافت شد و چگونگی تأثیر آن ها بر طراحی فضاهای مسکونی و روابط اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته و راه حل های طراحی در جهت نیل به یک اجتماع پایدار محله ای ارائه شده است.

پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز Keywords:

پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز authors

سیدمحمدجواد ناظم السادات ارسنجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنرو معماری دانشگاه شیراز

سیدمحمدحسین ذاکری

استادیار معماری، دانشکده هنرو معماری دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] شکویی، حسین. 1383. اکولوژی اجتماعی شهر ها، جلد2، موسسه ...
پورجعفر، محمد رضا، تقوایی، اکبر، کشتکار قلاتی، احمد رضا. 1389." ...
نعیمی، فرشته، 1390." محله ادار با رویکرد ارتقا تعاملات اجتماعی"، ... [مقاله کنفرانسی]
مدنی قهقرخی، سعید، 1389." جماعت گرایی و برنامه های جماعت ...
لنگ، جان، 1383. آفرینش نظریه معماری(نقش علوم رفتاری در طراحی ...
مرادخانی، ایوب؛ معرفی، سعاد. 1388" بازنگری مفهوم معماری پادار و ...
هال، ادواردتوئیچل. 1376، بعد پنهان، ترجمه منوچهر طبیبیان، تهران: انتشارات ...
رحیمی اتانی، سمیرا، ابراهیمی، الهام، 1390." واکاوی اصول پایداری محله ...
افسر، کرامت الله، 1374. تاریخ بافت قدیمی شیراز، تهران: انجمن ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز" توسط سیدمحمدجواد ناظم السادات ارسنجانی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنرو معماری دانشگاه شیراز؛ سیدمحمدحسین ذاکری، استادیار معماری، دانشکده هنرو معماری دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی افق های جدید در معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اجتماع، پایداری اجتماعی، محله مسکونی، مردم، شیراز هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1493 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسان قرن 17 علی رغم تمامی پیشرفتهای عصر حاضر، روز به روز تنها و تنهاتر شده را » در اجتماع بودن « و معنای که جزیی از نیازهای ذاتی اوست از یاد برده است. رابطه اجتماعی در فضا و زمان اتفاق می افتد. مجاورت می تواند علت شروع رابطه اجتماعی باشد اما شرط کافی آن نیست. ساختار فیزیکی و تقسیمات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پایداری اجتماعی در محله مسکونی : مطالعه موردی محله قصرالدشت شیراز با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.