سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,199

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HIAP01_169

Index date: 21 September 2015

انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی abstract

استفاده بی رویه از منابع فسیلی باعث افزایش گازهای گلخانه ای، بالاتر رفتن دمای کره زمین و ایجاد مشکلات زیست محیطی می شود. صرفه جویی در مصرف انرژی به منظور بهبود اثرات مخرب این پدیده و کاهش هزینه های مصرفی حاثز اهمیت است. عایقهای حرارتی به مصالحی گفته می شود که ساختار داخلی آنها با کاهش جریان حرارت باعث کاهش مصرف انرژی در ساختمان می گردد. در سالهای اخیر در کشور ما به واسطهی افزایش قیمت انرژی استفاده از عایقهای حرارتی بهطور چشمگیری افزایش پیدا کرده است . هدف ما در این پژوهش، شناخت کاراترین عایق حرارتی از لحاظ میزان انتقال حرارت و مسائل اقتصادی به منظور بازدهی بیشتر است. بدین محاسبه شده است. در ادامه با در » انرژی پلاس نسخه 1 « منظور بار گرمایشی سالانه یک ساختمان متداول در شهر تهران با استفاده از نرمافزار نظر گرفتن ضخامت بهینه اقتصادی پنج نوع از عایقهای متداول در دیوارهای ساختمان، این محاسبات تکرار شده و میزان بار گرمایشی سالانه و هزینه صرف شده به منظورگرمایش ساختمان با توجه به قیمت آزاد سوخت در ایران مقایسه شده است. در پایان مقایسهای میان میزان کاهش اتلاف حرارت، میزان صرفهجویی اقتصادی و هزینه هرنوع از عایقکاری انجام شده است. نتیجهی بدست آمده گزینهی مناسبی برای بهینه کردن عایقکاری در این اقلیم میباشد که میتواند به عنوان یک دیتیل اجرایی موفق، در اختیار پیمانکاران و عوامل اجرایی ساخت وساز ساختمانی در سطح گسترده قرارگیرد

انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی Keywords:

انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی authors

سینا معماریان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری و انرژی، دانشگاه هنر تهران

سارا آقاسی زاده شعرباف

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری و انرژی، دانشگاه هنر تهران

ریما فیاض

دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر تهران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یراهیم پور، عبدالسلام، معرفت، مهدی، محمدکاری، بهروز، 1383." بهینه سازی ...
I6] اسلامی، حسین، ریاضی، جمشید، 1369." عملکرد عایقکاری حرارتی در ...
/محمد کاری، بهروز و دیگران، 1385. "ممیزی انرژی ساختمان های ...
مرکز تحقیقات ساختمان _ مسکن، 1389." مبحث نوزدهم مقررات ملی ...
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، 1393. "فهرست ...
Zhu, Panyu, Huckemann, Volker, Norbert Fisch, M, 2011. "The optimum ...
Farhanieh B, Sattari S, 2006. "Simulation of energy saving in ...
Arici M, Karabay H, 2010. _ 'Determination of optimum thickness ...
Dombayct, O: Altan, Go lcu; Mustafa, Pancar, Yasar, 2006. "Optimization ...
/71http:/www. chaha rmahalmet. ir/iranarchive as, Accessed: 15/1 1/2014 ...
_ Bolattucrk, Ali, 2006. "Dete rmination of optimu insulation thickness ...
http:/www. cbi. i r/s implelist/3484. aspx, Accessed: 5/11/2014 ...
2]http:/www. eia. go v/fo re cas ts/steo/reportp rice s.cfm Accessed:15/ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی" توسط سینا معماریان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری و انرژی، دانشگاه هنر تهران؛ سارا آقاسی زاده شعرباف، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری و انرژی، دانشگاه هنر تهران؛ ریما فیاض، دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر تهران، نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی افق های جدید در معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عایق بندی حرارتی ، عملکرد حرارتی ، ساختمان مسکونی ، تحلیل اقتصادی هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1199 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده بی رویه از منابع فسیلی باعث افزایش گازهای گلخانه ای، بالاتر رفتن دمای کره زمین و ایجاد مشکلات زیست محیطی می شود. صرفه جویی در مصرف انرژی به منظور بهبود اثرات مخرب این پدیده و کاهش هزینه های مصرفی حاثز اهمیت است. عایقهای حرارتی به مصالحی گفته می شود که ساختار داخلی آنها با کاهش جریان حرارت باعث کاهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب کاراترین عایق حرارتی به لحاظ انتقال حرارت و صرفه جویی اقتصادی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.