سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,383

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_039

Index date: 13 October 2007

تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی abstract

زعفران (Crocus sativus L.) یکی از گیاهان مهم چند ساله در ایران می باشد . دوره رشد زعفران در پائیز، زمستان و بهار است، که این امر زعفران را در زمره گیاهان پر طرفدار در مناطقی با منابع آب محدود قرار داده است. با این حال با توجه به محدودیت منابع آب، مدیریت آبیاری زعفران برای مصرف بهینه آب آبیاری بسیار ضروری می باشد. ضریب گیاهی که بصورت نسبت تبخیر – تعرق بالقوه گیاه به تبخیر – تعرق پتانسیل گیاه مرجع تعریف شده است. برای محاسبه نیاز ابی زعفران لازم می باشد. این تحقیق به محاسبه تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران در سال زراعی 86-85 با استفاده از لایسیمتر های بیلان آبی پرداخته است. تبخیر – تعرق بالقوه زعفران و تبخیر – تعرق بالقوه گیاه مرجع با روش پنمن فائو در منطقه باجگاه به ترتیب 524 و 811 میلی متر در طی فصل رشد بدست امد. ضریب گیاهی زعفران در دوره ابتدایی رشد، دوره میانی و انتهایی به ترتیب 0/41، 0/95، 0/335 محاسبه شده است.

تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی Keywords:

زعفران , تبخیر - تعرق بالقوه زعفران , تبخیر - تعرق بالقوه گیاه مرجع , ضریب گیاهی

تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی authors

نجمه یرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد ابیاری و زهکشی ، دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی

علی اکبر کامگارحقیقی

دانشیار دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی، بخش مهندسی آب

علیرضا سپاسخواه

استادیار دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی، بخش مهندسی آب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابریشمی، م. ح. 1376. زعفران ایران شناخت تاریخی و فرهنگی ...
صادقی، ب. س.، ه. آقامیری وع. نگاری. 1376. اثر آبیاری ...
کامگار حقیقی، ع. ا. سپاسخواه، ع.ر.شیر محمدی علی اکبر خانی، ...
Allen, R.G., L. S. Pereira., D. Raes, and M. Smith. ...
Azizi-Zohan, A. _ Kamgar- Haghighi, A. A., Sepaskhah, A.R., 2007. ...
Doorenbos, J. and W. O. Pruitt. 1977. Crop Water Requirements. ...
Goliaris, A. H. 1999. Saffron cultivation in Greece, in: Saffron, ...
Sepaskhah, A. R. and H. R. Fooladmand. (2004). A computer ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی" توسط نجمه یرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد ابیاری و زهکشی ، دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی؛ علی اکبر کامگارحقیقی، دانشیار دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی، بخش مهندسی آب؛ علیرضا سپاسخواه، استادیار دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی، بخش مهندسی آب نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زعفران ، تبخیر - تعرق بالقوه زعفران ، تبخیر - تعرق بالقوه گیاه مرجع ، ضریب گیاهی هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3383 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زعفران (Crocus sativus L.) یکی از گیاهان مهم چند ساله در ایران می باشد . دوره رشد زعفران در پائیز، زمستان و بهار است، که این امر زعفران را در زمره گیاهان پر طرفدار در مناطقی با منابع آب محدود قرار داده است. با این حال با توجه به محدودیت منابع آب، مدیریت آبیاری زعفران برای مصرف بهینه آب آبیاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین تبخیر - تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.