سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,067

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIHE09_254

Index date: 14 October 2015

بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن abstract

ایران و ژاپن دارای فرهنگها و آداب و رسوم متفاوتی هستند اما در هر دو تمدن احترام و جایگاه ویژه ای برای طبیعت از گذشته های دوردیده می شود . باغ ایرانی و ژاپنی از الگوهای اصلی باغ سازی در جهان بوده اند که با ویژگی های سرزمینی و فرهنگ مردم آنها پیوند محکمیداشته اند. ژاپن سرزمینی با تنوع جغرافیایی به همین دلیل در ژاپن به درک مستقیم و ارتباط با دنیای محسوس اهمیت داده می شود.هدف یکباغ ژاپنی خلق فضایی است که واجد ارزش های انسانی باشد. باغ ژاپنی از یک سو امتداد معماری و از دیگر سو طبیعت مجسم است. هنر باغ سازی در ایران پیشینه ای طولانی دارد و اصولاً باغ در نظر یک ایرانی مکانی پرارزش قلمداد می شده است . در چهارباغ های ایرانی دخل و تصرف در طبیعت در حد ایجاد یک هندسه راست گوشه وجود دارد،اما این مداخله به آرایش و هرس درختان نمی انجامد و گیاهان به همان صورت طبیعی خود زیبا دانسته می شوند . این مقاله به بررسی ویژگی ها و عناصراصلی باغها ، مبانی ، عناصر نمادین ، ساختمان ها و معماری ، مسیر، آب ، گیاهان و موارد دیگر در باغ سازی ایران و ژاپن بصورت تطبیقی-فلسفی می پردازد.

بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن Keywords:

بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن authors

فیروز خسروی وند

مربی حق التدریس، گروه آموزشی معماری، دانشگاه آزاد ، شهرکرد

سیده نفیسه جزایری پردنجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، پیام نور، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انصاری، مجتبی، اسطوره بیان نمادین، تهران، سروش، 1377. ...
حسینی، سحر، طبیعت از منظر سنت ژاپنی .آذرماه _ 1386 ...
پیرنیا، کریم، نشریه اینترنتی منظر، شماره 1373 10 ...
نعیما، غلامرضا، باغ های ایران، کران، انتشارات پیام، _ 1386 ...
اتضادی، لادن، ذن و معماری ژاپن، مجله صفه، شماره - ...
گروتر، کورت یورگ، زیبایی شناسی در معماری، ترجمه : پاکزاد، ...
حیدرتاج، وحید، باغ ایرانی، قران، دفتر پژوهشهای فرهنگی، چاپ اول ...
شاهچراغی، آزاده، تحلیل فرآیند ادراک محیط باغ ایرانی براساس نظریه ...
شایان، حمیدرضا و قادری پور، محمد .زمستان 1381. بررسی تطبیقی ...
سلطان زاده، حسین، تداوم طراحی باغ ایرانی در تاج محل ...
سوزوکی، دایستز تیتارو، ذن و فرهنگ ژاپنی، ترحمه : پا ...
ربر، دونالد، باغ های ایرانی و کوشک های آن، ترجمه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن" توسط فیروز خسروی وند، مربی حق التدریس، گروه آموزشی معماری، دانشگاه آزاد ، شهرکرد؛ سیده نفیسه جزایری پردنجانی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، پیام نور، تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باغ ایرانی، باغ ژاپنی، فضا، فرم هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1067 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایران و ژاپن دارای فرهنگها و آداب و رسوم متفاوتی هستند اما در هر دو تمدن احترام و جایگاه ویژه ای برای طبیعت از گذشته های دوردیده می شود . باغ ایرانی و ژاپنی از الگوهای اصلی باغ سازی در جهان بوده اند که با ویژگی های سرزمینی و فرهنگ مردم آنها پیوند محکمیداشته اند. ژاپن سرزمینی با تنوع جغرافیایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تطبیقی فلسفی باغ سازی ایران و ژاپن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.