درامدی روش شناسانه برآموزه های فرامتن تربیتی با تاکید بر نظریه پسا ساختارگرایی ونقد آن

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 517

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_048

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

Abstract:

در عصر جهانی شدن ونقش فاوای آموزشی در کاهش نیم عمر اطلاعات پاسخ به این پرسش که هدف از انجام پژوهش کیفی در علوم تجربی وانسانی به ویژه در عرصه تعلیم وتربیت مختلف با تاکید بر نظریه پسا ساختار گرایی چیست ؟ کمک زیادی به تعریف پژوهش کیفی می کند به طور کلی هدف از انجام هر پژوهشی افزایش دانش معرفت وشناخت در مورد یک پدیده است (شکاری 1389) امروزه با ظهور تکنولوژی رایانه ای وپیشرفت های که در عرصه اینترنت بوجود آمده توانسته بسیاری از عرصه های زندگی ما از جمله تعلیم وتربیت را تحت تاثیر قرار دهد وروز به روز مساله ورویکرد فرامتنی از اهمیت بیشتری پیدا کند که غلبه این رویکرد بررویکرد یادگیری مبتنی بر متن منجر به تضعیف نقش وجایگاه متن در فرایند های یادگیری وآموزش متن محور شده است با توجه به اهمیت روش فرامتن تربیتی در پژوهش های تعلیم وتربیت ضرورت این پژوهش برای دست اندرکاران وسیاست گذاران وبرنامه ریزان تعلیم وتربیت دعوت به ژرف اندیشی در جریان تعلیم وتربیت وپرهیز از ساده پنداری وسطح نگری از منظر روان شناسی است

Authors

عباس شکاری

استاد یار گروه علوم تربیتی دانشگاه کاشان

نجمه احمد آبادی آرانی

کارشناسی ارشد فلسفه تعلیم وتربیت دانشگاه شاهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • سجادی، سید مهدی و ترمس محمد (1389). مبانی فلسفی فرامتن ...
  • سعیدی‌روشن، محمد باقر (1386). متن، فرامتن وتحلیل معنای پایه و ...
  • ضرغامی، سعید (1389). بررسی رویکردهای فلسفی فناوری اطلاعات بازنگری نقش ...
  • نمایش کامل مراجع