سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,564

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_291

Index date: 13 October 2007

محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن abstract

خود پالایی به مجموعه فعل و انفعالاتی گفته می شودکه به صورت طبیعی در یک منبع آبی اتفاق می افتد و در نتیجه آن میزان آلودگی آب طی فرایند های طبیعی کاهش یافته و کیفیت آب تا حد استاندارد مطلوب افزایش می یابد. عواملی که بر این پدیده موثرند عبارتند از : 1- میزان انتقال الاینده ها 2- میزان نفوذ و پخش آلاینده ها 3- میزان تبدیل آلاینده ها 4- میزان تهنشینی و میزان تجزیه انها. هدف از این تحقیق بدست اوردن حجمی از الودگی است که رودخانه کارون در بازه مورد نظر قادر به تصفیه فیزیکی و شیمیایی آن می باشد و همچنین چگونگی تغییر این پدیده را در بازه های مختلف در مسیر این رودخانه بررسی کرده و روند تغییرات آن را در سالها و ماههای مختلف دوره آماری بررسی می نماییم. در این تحقیق از اطلاعات چهار ایستگاه هیدرومتری به نامهای 1- فارسیاب 2- شوشتر 3- ملاثاتی 4- اهواز واقع بر رودخانه کارون در یک دوره 10 ساله استفاده گردید. اطلاعات مورد نیاز در هر بازه عبارت بودند از 1- دبی 2- عمق موسط 3- سطح مقطع 4- سرعت متوسط درهر بازه 5- طول هر بازه 6- درجه حرارت آب در هربازه. که با توجه به نتایج بدست امده مشاهده میشود که قدرت خودپالایی رودخانه کارون در طول سه بازه در نظر گرفته شده در تمام فصول سال از یک روند یکنواخت و تقریبا یکسانی پیروی می کند. بر اساس این نتایج حداکثر توان خود پالایی مربوط به بازه 1-2 (حدفاصل شوشتر و فارسیاب) به میزان 8,164,625 تن / روز و حداقل آن مربوط به بازه 3-4 (حد فاصل ملاثانی و اهواز) به میزان 3,180,368 تن/ روز می باشد که در همه این بازه ها این حداکثر توان در فروردین و حداقل آن در مهرماه دیده میشود. این روند نشان میدهد که هرچه از بالادست رودخانه به پاییندست رودخانه حرکت کنیم توان خود پالایی رودخانه کمتر می شود. درهر سه بازه از مهرماه تا فروردین ظرفیت خود پالایی افزایش می یابد. بجز ی کاهش مقطعی که از آذرماه شروع شده و تا اواسط دیماه ادامه دارد که به نظر می رسد بعلت بارش نزولات اسمانی در این ماه بصورت برف می باشد که درماههای بعد با گرمتر شدن هوا و آب شدن برفها درحوضه ابگیز رودخانه کارون میزان دبی رودخانه زیاد شده و افزایش قابل توجهی در میزان دبی رودخانه در فروردین ماه داریم.

محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن Keywords:

محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کشکولیح.&‌چیت سازان, م.1381"مدل سازی آبهای زیر زمینی و هل مسائل ...
شمسایی, ا.1377 "هیدرولیک جریان در محیطهای متخلخل"انتشارات دانشگاه صنعتی امیر ...
boulton, N.S. 1954b.the draw down of the water table under ...
Bureau of Rec lamation, U. S .Department of Interior, 1985, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن" توسط یاسر حسینی؛ سعید برومندنسب؛ هادی معاضد؛ حیدرعلی کشکولی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خودپالایی ، رودخانه هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3564 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خود پالایی به مجموعه فعل و انفعالاتی گفته می شودکه به صورت طبیعی در یک منبع آبی اتفاق می افتد و در نتیجه آن میزان آلودگی آب طی فرایند های طبیعی کاهش یافته و کیفیت آب تا حد استاندارد مطلوب افزایش می یابد. عواملی که بر این پدیده موثرند عبارتند از : 1- میزان انتقال الاینده ها 2- میزان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله محاسبه توان خودپالایی قسمتی از رودخانه کارون جهت ورود فاضلاب شهری و بررسی عوامل موثر بر آن با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.