سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,053

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESAL01_105

Index date: 14 October 2015

رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه abstract

موسیقی و نمایش دو مولفه اصلی تشکیل دهنده هنر تعزیه هستند، که اصولاً بیشتر به جنبه های نمایشی توجه می شود. آنچه حائز اهمیت است وجه زبان موسیقی هنر تعزیه است که سبب می شود، قوائد تجسمی مشترکی بین تصویر و موسیقی شکل گیرد. هدف از این پژوهش شناسایی رابطه تاثیر موسیقی ایرانی براساس شخصیت های نمایشی تعزیه است. شناخت انواع دستگاه های موسیقی ایران و چگونگی به کار بردن آنها در تعزیت، لازم و ضروری می باشد. گردآوری اطلاعات در این پژوهش به روش کتابخانه ای و فیش برداری از منابع مربوطه انجام پذیرفته و سپس به روش تطبیقی مورد تحلیل قرار گرفته است.یافته ها بر اساس نوع تاثیرنهاد آهنگ ها و رابطه ی آن با تعزیه می باشد. در نهایت موسیقی در تعزیه به دو شکل آوازی و سازی وجود داشته است. هنرمندانتعزیه با شناخت کامل موسیقی دستگاهی و مقامی ایران با توجه به نوع تاثیر آن بر شنوندگان و مناسب خوانی ها که از دیرباز درمیان ایرانیان مرسوم بوده است توانستند، آن را بعنوان یکی از هنرهای مذهبی جلوگر کنند. در تعزیه از بسیاری از دستگاه ها وگوشه ها با توجه به نوع نهاد تاثیر آهنگها استفاده می شود. در واقع اثرات دوگانهای که هم برجسم و هم روان انسان می گذارد و همچنین نوع ارتباط و تاثیری که نغم ها با شخصیت های تعزیه بر قرار می کند.

رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه Keywords:

رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه authors

ندا دهناد

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه شیراز، واحد بین الملل، مربی بخش موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا

نازنین دهناد

دانشجوی کارشناسی ارشد، معماری، دانشگاه آزاد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ بخاری، مبارکشاه. (1392). ترجمه شرح مبارکشاه بخاری بر ادوار ...
_ برکشلی، مهدی. (1391). اندیشه های علمی فارابی درباره موسیقی. ...
_ بینش، تقی. (1371). سه رساله در موسیقی (موسیقی دانشنامه ...
_ جامی، عبدالرحمان بن احمد، 1379، بهارستان و رسائل جامی ...
- چلکووسکی، پیتر جی، 1384، تعزیه: آیین و نمایش در ...
- خالقی، روح اله، 1385، نظری به موسیقی ایرانی، چاپ ...
_ شیرازی، علامه قطب الدین محمودبن ضیاالدین مسعود 1387، به ...
._ علیجانی‌ها، فاطمه. 1392، تدبیر سماع در طب سنتی ایران ...
_ عمید، حسن، 1374، فرهنگ فارسی عمید، چاپ پنجم، تهران، ...
_ فارابی، ابونصر، 1375، موسیقی کبیر، مترجم دکتر آذرتاش آذرنوش، ...
_ فخرالدینی، فرهاد، 1392، تجزیه و تحلیل و شرح ردیف ...
_ گردهمایی مکتب اصفهان، 1385، مجمعه مقالات نمایش، به کوشش ...
_ مشحون، حسن، 1348، نظری به موسیقی غرب ایران، شیراز، ...
_ نصری اشرفی، جهان گیر، شیرزادی، آهودشتی، عباس، 1388، تاریخ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه" توسط ندا دهناد، دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه شیراز، واحد بین الملل، مربی بخش موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا؛ نازنین دهناد، دانشجوی کارشناسی ارشد، معماری، دانشگاه آزاد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی علوم مهندسی، هنر و حقوق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تعزیه، تاریخ موسیقی، موسیقی دستگاهی ایران، رسالات موسیقی هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1053 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موسیقی و نمایش دو مولفه اصلی تشکیل دهنده هنر تعزیه هستند، که اصولاً بیشتر به جنبه های نمایشی توجه می شود. آنچه حائز اهمیت است وجه زبان موسیقی هنر تعزیه است که سبب می شود، قوائد تجسمی مشترکی بین تصویر و موسیقی شکل گیرد. هدف از این پژوهش شناسایی رابطه تاثیر موسیقی ایرانی براساس شخصیت های نمایشی تعزیه است. شناخت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه تأثیر موسیقی در تعزیه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.