سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,860

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEBAM_20

Index date: 10 December 2005

مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده abstract

مقاله حاضر به بررسی عملکرد و رفتار دیوارهای برشی فولادی تحت اثرات لرزه ای همراه با معرفی این سیستم و فواید آن می پردازد. دیوارهای برشی فولادی جهت ایجاد سازه ای مقاوم در برابر بارهای جانبی نظیر زلزله و افزایش سختی در ساختمان های فولادی و بتنی موجود مورد استفاده قرار می گیرد. از دهه هفتاد میلادی در کشورهای صنعتی مهندسین سازه، از دیوارهای برشی فولادی به عنوان یک سیستم مقاوم در برابر بارهای جانبی، در ساخت و اجرای برج های جدید ف در نواحی بسیار لرزه خیر دنیا نظیرکالیفرنیا و ژاپن استفاده کرده اند. در مقاله حاضر ابتدا به خلاصه ای از رفتار دیوارهای برشی فولادی پرداخته آنگاه به بررسی موردی رفتار، آنالیز و طراحی یم پانل یک و چهار طبقه در مراحل الاستیک و پلاستیک در دو حالت با وجود سخت کننده و بدون آن با استفاده از نرم افزار المان محدود ANSYS می پردازد. همچنین با استفاده از نرم افزار فوق ضمن بدست آوردن منحنی هیسترزیس دیوار برشی صفحه ای فولادی، ضریب شکل پذیری تغییرمکانی آن بدست می آید. با مقایسه و تحقیق فوق به این نتیجه می رسیم که جذب انرژی این سیستم و جابجایی جانبی آن در محیط پلاستیک بیشتر می گردد. همچنین جابجایی جانبی سیستم دیوار برشی فولادی تقویت شده نسبت به سیستم صفحه ای نازک بدلیل عدم امکان کمانش آن کمتر است همچنین جابجایی جانبی در تراز تیرهای طبقات در سیستم دیوار برشی فولادی چهارطبقه در حالت پلاستیک بیشتر گشته و سطح بیشتری از پانل صفحه ای فولادی در این مرحله وارد فاز غیرخطی گشته در حالی که پانل هنوز به باربری خود ادامه دهد.

مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده Keywords:

مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده authors

محمدقاسم وتر

استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

مهدی راغب

کارشناس ارشد مهندسی سازه همکار پژوه پژوهشگاه بین المللی زلزله شناس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهدی راغب, پس. , (1382).پایان نامه کارشناسی ارشد سازه کاربرد ...
Astaneh- Asl, A., (2000-2001), *$Seismic Behavior and Design of Steel ...
Astaneh- Asl, A., (2001), "Seismic Behavior and Design of Composite ...
Kulak, G. L. (1991). "Unstiffened Steel Plate Shear Walls ', ...
Sabouri- Ghomi, S., and Roberts, T. M., (1992)، Nonlinear Dynamic ...
Sabouri- Ghomi, S., and Roberts, T. M., (1992)، Nonlinear Dynamic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده" توسط محمدقاسم وتر، استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله؛ مهدی راغب، کارشناس ارشد مهندسی سازه همکار پژوه پژوهشگاه بین المللی زلزله شناس نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی زلزله (یادواره فاجعه بم) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فولادی ، آنالیز الاستیک ، آنالیز پلاستیک ، سخت کننده ، جابجایی جانبی ، منحنی هیسترزیس هستند. این مقاله در تاریخ 19 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2860 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله حاضر به بررسی عملکرد و رفتار دیوارهای برشی فولادی تحت اثرات لرزه ای همراه با معرفی این سیستم و فواید آن می پردازد. دیوارهای برشی فولادی جهت ایجاد سازه ای مقاوم در برابر بارهای جانبی نظیر زلزله و افزایش سختی در ساختمان های فولادی و بتنی موجود مورد استفاده قرار می گیرد. از دهه هفتاد میلادی در کشورهای صنعتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه رفتار لرزه ای و شکل پذیری دیوارهای برشی فولادی نازک و تقویت شده با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.