سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات

Publish place: Iran Membrane
Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 876

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEMBRANE02_077

Index date: 14 October 2015

تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات abstract

در این پژوهش عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک در فشار پایین bar ۷ به منظور نمکزدایی از آبهای لبشور ppm 2۰۰۰ با تغییر شرایط ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور زیرلایههای پلیسولفونی به کار رفته در فرآیند اسمز معکوس در غلظتهای wt% 1 - ۰ از نانوذره تیتانیا 2TiO ، غلظتهای پلیمر PSf %wt 2۰ - 12 در حلال و ضخامتهای μm 25۰ - 15۰ طبق روش طراحی آزمایش سطح پاسخ RSM ساخته شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که تراوشپذیری زیرلایه پلیسولفونی با افزودن 2TiO افزایش مییابد. همچنین، افزایش برهمکنش میان پلیمر و نانوذره منجر به تشدید تراوشپذیری آب و کاهش جریان معکوس املاح میشود. اگرچه افزایش بیشتر نانوذره 2TiO بیشتر از %wt 5 / ۰ نه تنها منجر به کاهش تراوشپذیری آب میشود، بلکه سبب افزایش در جریان معکوس پایین املاح و کاهش درصد دفع نمک میشود. در نهایت میتوان نتیجه گرفت که اضافه کردن مقدار مناسب در حدود %wt 5 / ۰ نانوذره 2TiO در زیرلایه پلیسولفون میتواند به صورت بالقوه عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک را حین کاربردهای اسمز معکوس بهبود دهد.

تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات Keywords:

تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات authors

بهناز علیپور

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد.

مهدی پورافشاری چنار

مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد.دانشیار و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد .

حامد عزیزی نامقی

دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان.

رضا عمارلو

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد.مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hofs, B., Schurer, R., Harmsen, D.J.H., Ceccarelli, C., Beerendonk, E.F. ...
Matsuura, T., "Progress in membrane science and technology for seawater ...
Ma, Q., Zhang, H., Zhao, J. and Gong, Y.K., "Fabrication ...
Hoda, A.K. and Vankelecom, I.F.J., "Integrally skinned PSf-based S RNF ...
Qiu, S., Wu, L, , Pan, X., Zhang, L., Chen, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات" توسط بهناز علیپور، کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد.؛ مهدی پورافشاری چنار، مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد.دانشیار و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد .؛ حامد عزیزی نامقی، دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان.؛ رضا عمارلو، دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد.مرکز پژوهشی غشا و فرآیندهای غشایی دانشگاه فردوسی مشهد. نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی غشا و فرایندهای غشایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله غشای ترکیبی لایه نازک، نانوذره 2TiO ، طراحی آزمایش، تراوشپذیری، درصد دفع هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 876 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک در فشار پایین bar ۷ به منظور نمکزدایی از آبهای لبشور ppm 2۰۰۰ با تغییر شرایط ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور زیرلایههای پلیسولفونی به کار رفته در فرآیند اسمز معکوس در غلظتهای wt% 1 - ۰ از نانوذره تیتانیا 2TiO ، غلظتهای پلیمر PSf %wt 2۰ - ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلیسولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.