سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,399

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI18_016

Index date: 14 October 2015

بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد abstract

معدن گل گهر در حال حاضر با مشکل ورود آب زیرزمینی به داخل پیت شماره 3مواجه است به طوریکه نفوذآب از آبرفت دیوارهای پیت 3و آرتزین شدن گمانه های اکتشافی از مشکلات این معدن می باشد. در این مقاله با استفاده از مطالعات هیدروشیمیایی عناصر اصلی و کمیاب، ایزوتوپ های پایدار اکسیژن 33 و دوتریم و بررسی های زمین شناسی و تکتونیکی منطقه ارتباط هیدروژئولوژیکی کفه نمکی خیرآباد با پیت 3 معدن گل گهر بررسی شده است. بر اساس نتایج حاصل، ارتباط هیدروژئولوژیکی پیت 3 با کفه نمکی خیرآباد از طریق گسل گل گهر خیرآباد غیر ممکن است. آبرفت نیز نمی تواند در انتقال آب نقش به سزایی داشته باشد و آبهای این دو منطقه دارای منشاء متفاوت بوده و این خود نشان دهند عدم ارتباط هیدروژئولوژیکی کفه نمکی خیرآباد و پیت 3 معدن می باشد

بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد Keywords:

بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد authors

حسین حیدری نژادقاسم آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه شیراز

مهدی زارعی

استاد یار بخش علوم زمین دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمی پور، ر.، 1381 مطالعه خواص مهندسی درزه ها وجریان ...
مهندسین مشاور کوشا معدن، (1385).گزارش آبشناسی معدن گل گهر. ...
Hargrave, P. A., Metesh, J. J., and Oravetz, S. (2000). ...
Sahraei, H and Samani. N. 2013 evaluation of the origin ...
Zarei, M. and Raeisi, E. (20 10).Conceptual modling of brine ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد" توسط حسین حیدری نژادقاسم آبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه شیراز؛ مهدی زارعی، استاد یار بخش علوم زمین دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هجدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گلگهر،هیدروشیمی، عناصر کمیاب، ایزوتوپی، گسل گلگهر-خیرآباد هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1399 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معدن گل گهر در حال حاضر با مشکل ورود آب زیرزمینی به داخل پیت شماره 3مواجه است به طوریکه نفوذآب از آبرفت دیوارهای پیت 3و آرتزین شدن گمانه های اکتشافی از مشکلات این معدن می باشد. در این مقاله با استفاده از مطالعات هیدروشیمیایی عناصر اصلی و کمیاب، ایزوتوپ های پایدار اکسیژن 33 و دوتریم و بررسی های زمین شناسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ارتباط هیدروژئولوژیکی معدن گل گهر و کفه خیرآباد با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.