سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 948

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI18_151

Index date: 14 October 2015

زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره abstract

واحدهای سنگی منطقه خلیفهلو شامل مجموعهای از سنگهای آذرآواری، گدازههای آندزیتی و سنگهای ریولیتی - داسیتی به سن ائوسن میانی سازند کرج میباشند. کانسار مس - طلا خلیفهلو به صورت رگهای بوده و ضخامت رگهها از 5 سانتیمتر تا 3 متر میباشد. مطالعات زمینشناسی و کانیشناسی رگههای کانهدار نشاندهنده دو تیپ رگه در منطقه خلیفهلو میباشد: الف رگههای سیلیسی - سولفیدی: مهمترین نوع رگههای کانهدار کانسار خلیفهلو میباشند که به طور عمده از کانیهای کوارتز، کالکوپیریت، پیریت، کالکوسیت، کوولیت، مالاکیت، آزوریت، هماتیت و گوتیت تشکیل شدهاند. در رگههای سیلیسی - سولفیدی، انواع بافتهای رگه - رگچهای، برشی، جانشینی، شانهای، پرکننده فضاهای خالی قابل مشاهده میباشند. ب رگههای سیلیسی - اکسیدی: این نوع رگهها نسبت به رگههای نوع اول تاخیری بوده و به طور عمده از کوارتز و اکسی - هیدروکسیدهای آهن با ژئومتری اسپکیولاریت، هماتیت، گوتیت و مقادیر خیلی کمی کالکوپیریت و پیریت تشکیل شدهاند. وجود کانیسازی رگهای - برشی، کانیسازی مس - طلا، ساخت و بافت رگه - رگچهای، برشی، جانشینی، انتشاری، پرکننده فضاهای خالی، پوستهای و شانهای، نشاندهنده تشابه کانسار خلیفهلو با کانسارهای اپیترمال نوع سولفیداسیون بالاHigh Sulfidation = HS میباشد.

زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره Keywords:

زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره authors

امیر رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

محمدرضا حسین زاده

دانشیار، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

محسن موید

استاد، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

سجاد مغفوری

دانشجوی دکترا، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نبوی، م. ح.، 1355. دیباچه‌ای بر زمین‌شناسی ایران.، سازمان زمین‌شناسی ...
و4 دی ماه 1393، دانشگاه تربیت مدرس ...
Hedenquist, J., Arribas, A.R., Go nzalez-Urien, E., 2000 .Exploration for ...
Henley RW (1991) Ep ithermal-gold deposits in volcanic terranes. In:Foster ...
Heidari, S. M., Daliran, F., Paquette, J. L., & Gasquet, ...
Pearce, J. A., 1996. Auser's guide to basalt discrimination diagrams, ...
Sillitoe, R. H., 1989, Gold deposits in western Pacifc island ...
Winchester, J. _ and Floyd, P. A., 1977. Geochemical discrimination ...
Sillitoe, R.H., Hedenquist, J.W., 2003.Linkages between volcanotectone settings, ore-fluid compositions ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره" توسط امیر رحمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز؛ محمدرضا حسین زاده، دانشیار، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز؛ محسن موید، استاد، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز؛ سجاد مغفوری، دانشجوی دکترا، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هجدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانیزایی رگهای مس - طلا، اپیترمال سولفیداسیون بالا، خلیفهلو، زون طارم هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 948 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واحدهای سنگی منطقه خلیفهلو شامل مجموعهای از سنگهای آذرآواری، گدازههای آندزیتی و سنگهای ریولیتی - داسیتی به سن ائوسن میانی سازند کرج میباشند. کانسار مس - طلا خلیفهلو به صورت رگهای بوده و ضخامت رگهها از 5 سانتیمتر تا 3 متر میباشد. مطالعات زمینشناسی و کانیشناسی رگههای کانهدار نشاندهنده دو تیپ رگه در منطقه خلیفهلو میباشد: الف رگههای سیلیسی - ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زمینشناسی، کانیزایی و ژئوشیمی کانسار اپیترمال مس طلاخلیفهلو، پهنه طارم، شمال خرمدره با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.