سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,106

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BPCONF01_160

Index date: 20 November 2015

اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم abstract

گردش مالی سالانهی صنعت گل شاخه بریده در جهان حدود 27 میلیارد دلار تخمین زده شده است که رونق این صنعت منحصراً با ورود ارقام جدید محقق شده است. ارقام جدید را میتوان به روش های کلاسیک و یا به روش های نوین اصلاحی تولید کرد. لازمهی به کارگیری روش های کلاسیک وجود اندام جنسی و تولید بذربوده که گل مریم رقم پرپر فاقد این ویژگی است. همچنین این گل از تنوع پایینی برخوردار بوده و در نتیجه جهت ایجاد تنوع در آن باید از روشهای نوین اصلاحی مانند جهش استفاده کرد. جهش، بیشترین اثر در سازگاری گونه ها با طبیعت را در طول حیات داشته است، و اگر جهش رخ نمیداد، موجودات زنده هرگز با محیط های اکولوژیکی متفاوت سازگار نمی شدند. همچنین در میان بیش از 2300 گیاه جهش یافته که به صورت رسمی در سراسر جهان معرفی شدهاند، 566 گیاه زینتی وجود دارد. جهش اثرات متفاوت و تصادفی بر گیاه یا موجود تحت پرتودهی دارد. یکی از اثرات جهش که به طور مستقیم قابل مشاهده و اندازه گیری است اثر بر طول گیاه و نیز زمان گلدهی آن می باشد. این صفات در گلکاری دارای اهمیت بسزایی هستند چرا که با تغییر ارتفاع گیاه و نیز تغییر در زمان گلدهی می توان استفاده هایی متفاوت از گیاه زینتی مربوطه نمود.

اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم Keywords:

اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم authors

یکتا نوابی

کارشناس ارشد تولیدات گیاهی- اصلاح گیاهان باغبانی

مصطفی عرب

عضو هیئت علمی پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران

مریم نوروزی

عضو هیئت علمی پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران

سمیرا رضایی

کارشناس کشاورزی- مدیریت و آبادانی روستا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جعفرخانی کرمانی م، جوکار ا. _ حبشی ع. ا، "مروری ...
Bapat V. A. and P. S. Rao, "Differential radiosensitivity of ...
Grossman H. H. and R. Craig, "Seed transmission of gamma ...
Mohan Jain S., "Mutation- assisted breeding for improving ornamental plant", ...
Rajagopalan C., "Export potential of Indian floriculture and need of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم" توسط یکتا نوابی، کارشناس ارشد تولیدات گیاهی- اصلاح گیاهان باغبانی؛ مصطفی عرب، عضو هیئت علمی پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران؛ مریم نوروزی، عضو هیئت علمی پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران؛ سمیرا رضایی، کارشناس کشاورزی- مدیریت و آبادانی روستا نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علمی پژوهشی زیست شناسی و علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گل مریم، پرتوتابی، اشعه ی گاما، جهش هستند. این مقاله در تاریخ 29 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1106 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردش مالی سالانهی صنعت گل شاخه بریده در جهان حدود 27 میلیارد دلار تخمین زده شده است که رونق این صنعت منحصراً با ورود ارقام جدید محقق شده است. ارقام جدید را میتوان به روش های کلاسیک و یا به روش های نوین اصلاحی تولید کرد. لازمهی به کارگیری روش های کلاسیک وجود اندام جنسی و تولید بذربوده که گل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اشعه ی گاما بر طول ساقه ی گل دهنده و زمان گلدهی گل مریم با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.