Year: 1394
COI: TEDECE01_071
Language: PersianView: 278
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
توجه به گسترش دستگاههای تلفن همراه هوشمند و تحولات در ارتباطات بی سیم ، شبکه های موبایلی ادهاک در سالهای اخیرمورد توجه بیشتری قرار گرفته است ، . برای توسعه کاربردهای این شبکه پروتکلهای مسیریابی نقش بسیار مهمی دارند. برخی از پروتکل های مسیریابی درحوزه شبکه های MANET نظیر AODV ,DSR DS و DV می باشد. الگوریتم DSR بهترین کارایی را نسب به سایرالگوریتم های مسیریابی دارد با این وجود مواردی وجود دارند که کارایی DSR تحت آن شرایط افت محسوس و قابل ملاحظه ای پیدا می کند ازجمله این شرایط میتوان زمانهای را نام برد که تحرک گره های شبکه در آن بسیار بالا و در نتیجه احتمال شکستگی پیوند بسیار زیاد است . برای بهبودتوان عملیاتی و تاخیر ارسال بس ها در این شرایط، ما پیشنهاد ترکیب پروتکل DSR با الگوریتم Ant راداده و هدف ازارایه و بررسی پروتکل DSR-Ant استفاده ازالگوریتم هوشمند Ant برای تشخیص و استفاده ازمسیرهای کوتاه تر ازنظر زمانی است تحمل پذیری دربرابر خطا را افزایش خواهدداد و درنتیجه موجب بهبود کارایی شبکه میشود کارایی پروتکل DSR-Ant دربرابر خطاهای رایج شکستگی پیوند تحمل پذیری قابل توجهی نشان میدهد ولی سربار مسیرزیاد میشود
Keywords:
الگوريتم مسيريايب ، ادهاك ، AODV D ، SR-Ant D ، SR
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/395992/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عادل خواه، مریم و یاوری، اعظم و کمالی نژاد، سارا،1394،مقایسه پروتکل های مسیریابی DSR وDSR-Ant در شبکه های ادهاک موبایلی،کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/395992
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عادل خواه، مریم؛ اعظم یاوری و سارا کمالی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، عادل خواه؛ یاوری و کمالی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهبودپروتکل مسیریابی DSR درشبکه های ویژه سیاربکمک الگوریتم کولونی مورچه ها
- QOS و QOE برای سرویس های ویدئویی در شبکه مبتنی بر پروتکل اینترنت
- بررسی نقش سامانه اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور حرارتی درمدیریت پسماندهای هستهای
- بازاریابی الکترونیکی و تاثیر آن در فروش محصولات کشاورزی در استان آذربایجان غربی
- بررسی تاثیر مهارت های بازاریابی مدیران بر اثربخشی فعالیت های بازاریابی محصولات کشاورزی مطالعه ی موردی(شرکت های تعاونی روستایی استان خوزستان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.