سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 589

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TEDECE01_523

Index date: 21 November 2015

زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی abstract

با گسترش روزافزون استفاده از منابع در مراکز داده، هزینه ی بالای انرژی و آلایندگی زیست محیطی این مراکز اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. یکی از راه های مؤثر برای کاهش اثرات زیست محیطی، استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی می باشد. استفاده ی مؤثر و درست از انرژی خورشیدی، می تواند علاوه بر کاهش اثرات زیست محیطی، هزینه ی انرژی را نیز کاهش دهد. علاوه بر این سامانه ی خنک کننده ی مرکز داده نیز ازمنابع اصلی مصرف انرژی در یک مرکز داده می باشد به طوری که استفاده از روش های خنک کنندگی رایگان در این بخش می تواند تأثیر بسزایی در کاهش انرژی مورد نیاز آن داشته باشد. علاوه بر این مرکز داده می تواند از فرصت زمان بندی کارهای دسته ای به نفع کاهش هزینه و مقدار انرژی مصرفی استفاده کند. هر کدام از موارد ذکرشده می تواند برای کاهش هزینه ی انرژی مرکز داده مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله روشی ارائه شده است که در آن علاوه بر استفاده از روش خنک کنندگی رایگان جابه جا کردن زمان اجرای کارهای دسته ای، از انرژی خورشیدی برای کاهشاثرات زیست محیطی مصرف انرژی و کاهش هزینه ی آن، استفاده شده است. ازآنجایی که توجه همزمان و کنترل پارامترهای ذکر شده مشکل و در برخی موارد، در تناقض با یکدیگرند، ارائه ی یک روش کلی که بتواند تمامی پارامترها را به طور مؤثر در نظر داشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. نتایج شبیه سازی های انجام شده نشان می دهند الگوریتم پیشنهادی می تواند هزینه ی انرژی مصرفی را تا 04 % نسبت به الگوریتم های پیشین کاهش دهد

زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی Keywords:

زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی authors

کوثر حق شناس

شرکت برق منطقه ای غرب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ _ vol. 31, pp. 1465-1484, 2012. ...
_ _ _ _ Approach ".Parallel and Distributed Systems, IEEE ...
_ _ _ Processing Workshops, 2013, pp. 557-566. ...
J. D. Moore, J. _ Chase, P. Ranganathan, and R. ...
_ _ _ Foh, and K. M. N Aung, "Power-Efficien ...
_ _ Air-Side Economizers for Data Center Cooling: A Case ...
W. Deng, F. Liu, H. Jin, B. Li, and D. ...
_ _ _ _ lntenational Conference on, 2011, pp. 528-533. ...
i. Goiri, K. Le, T. _ Guitart, J. Torres, and ...
_ _ _ _ _ _ gle.com/p/goo! eclusterdata. accessed: Februarv ...
ENERGY STAR @, "Power and Performance Data Sheet". ...
_ Le, T. _ "Parasol and Greenswitch: Managing Datacenters Powered ...
_ _ _ _ accessed: February 2014. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی" توسط کوثر حق شناس، شرکت برق منطقه ای غرب نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارهای دسته ای، مرکز داده، انرژی خورشیدی، خنک کنندگی رایگان، بهینه سازی انرژی مصرفی هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 589 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با گسترش روزافزون استفاده از منابع در مراکز داده، هزینه ی بالای انرژی و آلایندگی زیست محیطی این مراکز اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. یکی از راه های مؤثر برای کاهش اثرات زیست محیطی، استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی می باشد. استفاده ی مؤثر و درست از انرژی خورشیدی، می تواند علاوه بر کاهش اثرات زیست محیطی، هزینه ی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زمانبندی درخواست های دسته ای در مراکز داده با هدف بهبود استفاده از انرژی خورشیدی و کاهش انرژی خنک کنندگی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.