سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 743

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SENACONF02_224

Index date: 21 November 2015

ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده abstract

در این مقاله تمرکز بر روی ذخیره سازی حرارتی در کاربردهای خورشیدی میباشد. با توجه به مشکل رسانایی حرارتی در PCM ها، روشی جهت بهبود این کاستی پیشنهاد گردید که تلفیق ذخیره سازی حرارت نهان و محسوس میباشد. نتایج شبیه سازی عددی این طرح با نتایج یک مقاله چاپ شده، مقایسه شد و تطابق خوبی بین آنها مشاهده گردید. سپس طرح جهت سه سیستم ذخیره سازی حرارت نهان به صورت سری (CTES) ذخیره سازی حرارت نهان به صورت سری به همراه سیال حرارت محسوس واسطه (S-CTES) و ذخیره سازی حرارت نهان تکی به همراه سیال حرارت محسوس واسطه (S-STES) مورد بررسی قرار گرفت و این نتایج حاصل گردیدکه نرخ مبادله حرارت در S-CTES در مقایسه با S-STES، حدود 45/77% بیشتر می باشد، نرخ مبادله حرارت در CTES حدود 7/5% کمتر از S-CTES و 36/79% بیشتر از S-STES است، راندمان اگزرژی در S-CTES در مقایسه با S-STES همیشه بالاتر نیست و در رنج حدود 7/03-% تا 33/31+% تغییر می نماید، راندمان اگزرژی تقریبا در کل بازه زمانی در CTES کمتر از S-STES و S-CTES است، تقریبا همیشه نرخ انتقال اگزرژی در S-CTES بیشتر از S-STES است و این افزایش تقریبا بیشتر از 35 % میباشد و نرخ انتقال انرژی در CTES تقریبا در تمام بازه زمانی کمتر از S-CTES و S-STES است

ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده Keywords:

ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده authors

گلناز توکلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، گروه برق-الکترونیک ، تبریز، ایران

رقیه پورعباسعلی

مرکز آموزش علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز

وحید عسکری خواه

مرکز آموزش علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
law optimization of a latent heat storage system with PCMS ...
H. Mehling L. F. C., 2008, _ Integration of active ...
Michels H., and Pitz-Paal R., 2007, :Cascaded latent heat storage ...
Shabgard H.. Robak C. W., Bergman T. L., and Faghri ...
I. Dincer M. A. R., 2010, Thermal Energy Storage: Systems ...
Tian Y., and Zhao C. Y., 2013, "Thermal and exergetic ...
Y. Tiana C. Y. Z.. 2011, "A numerical investigation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده" توسط گلناز توکلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، گروه برق-الکترونیک ، تبریز، ایران؛ رقیه پورعباسعلی، مرکز آموزش علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز؛ وحید عسکری خواه، مرکز آموزش علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ذخیره کننده ، انرژی ، نیروهای خورشیدی ، مواد ذخیره کننده هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 743 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله تمرکز بر روی ذخیره سازی حرارتی در کاربردهای خورشیدی میباشد. با توجه به مشکل رسانایی حرارتی در PCM ها، روشی جهت بهبود این کاستی پیشنهاد گردید که تلفیق ذخیره سازی حرارت نهان و محسوس میباشد. نتایج شبیه سازی عددی این طرح با نتایج یک مقاله چاپ شده، مقایسه شد و تطابق خوبی بین آنها مشاهده گردید. سپس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ذخیره سازی انرژی در سیستم های خورشیدی با استفاده از مواد ذخیره کننده با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.