سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,207

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSS05_086

Index date: 22 November 2015

تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی abstract

کشور ایران روی کمربند زلزله و گسل های لرزه زا قرار دارد. در اثر وقوع زلزله ساختمان های زیادی دچارتخریب یا آسیب دیدگی های شدید شده و حتی در برخی موارد خسارات جانی و مالی فراوانی بر کشورتحمیل گردیده است؛ بنابراین ضرورت ساخت سازههای مقاوم در برابر زلزله و نیز مقاوم سازیساختمانهای موجود اجتناب ناپذیر است. در تحلیل های دینامیکی معمول اتصال سازه به زمین صلب فرضمی شود اما این فرض در حالت کلی اشتباه است مگر آنکه سازه روی مصالح بسیار صلبی مثل سنگقرارگرفته باشد. درحالیکه در شرایط واقعی یعنی زمانی که سازه روی خاک نرم قرار گیرد، در نظر گرفتناندرکنش خاک و سازه حائز اهمیت خواهد بود. در این مقاله سعی شده تا با استفاده از روش تقریبیمخروط در مدلسازی خاک زیر سازه به شکل کاربردی اثرات اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی سازهلحاظ گردد. برای مدلسازی از نرم افزار SAP2000 استفاده شده است. نتایج بهدست آمده نشان می دهند که در نظر گرفتن اثر اندرکنش خاک و سازه منجر به افزایش پریود و کاهش برش پایه سازه خواهد شد. لذااین روش میتواند روشی مناسب برای مدلسازی خاک زیر سازه و لحاظ کردن اثرات اندرکنش خاک وسازه باشد. همچنین در بحث مقاوم سازی سازه نیز می توان از نتایج این روش به خوبی بهره مند شد.

تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی Keywords:

مقاومسازی لرزهای , اندرکنش خاک و سازه , روش مخروط

تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی authors

آزاده امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی دانشگاه رازی کرمانشاه- نویسنده مسئول

سامان محاسب

دکتری مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه صنعتی زوریخ و استاد دانشگاه تهران

جهانگیر خزائی

دکتری مهندسی عمران گرایش خاک و پی و استادیار و عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه رازی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800)، ویرایش سوم، ...
Veletsos, A.S. and Nair, V.D., (1974). Torsional Vibration of Viscoelaste ...
Ehlers, G., (1942). The Effect of Soil Flexibility on Vibrating ...
Meek, J.W. and Veletsos, A.S., (1974). Simple Models for Foundations ...
Meek, J.W. and Wolf, J.P., (1992). Cone Models for Homogeneous ...
Meek, J.W. and Wolf, J.P., (1992). Cone Models for Homogeneous ...
Meek, J.W. and Wolf, J.P., (1994). Cone Models for Embedded ...
Wu, H.W. and Lee, H.W., (20 02). Simplified Soil-Structure Interaction ...
Wolf John P. & Deeks Andrew J. Foundation Vibration Analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی" توسط آزاده امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی دانشگاه رازی کرمانشاه- نویسنده مسئول؛ سامان محاسب، دکتری مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه صنعتی زوریخ و استاد دانشگاه تهران؛ جهانگیر خزائی، دکتری مهندسی عمران گرایش خاک و پی و استادیار و عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه رازی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مقاومسازی لرزهای، اندرکنش خاک و سازه، روش مخروط هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1207 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشور ایران روی کمربند زلزله و گسل های لرزه زا قرار دارد. در اثر وقوع زلزله ساختمان های زیادی دچارتخریب یا آسیب دیدگی های شدید شده و حتی در برخی موارد خسارات جانی و مالی فراوانی بر کشورتحمیل گردیده است؛ بنابراین ضرورت ساخت سازههای مقاوم در برابر زلزله و نیز مقاوم سازیساختمانهای موجود اجتناب ناپذیر است. در تحلیل های دینامیکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر اندرکنش خاک و سازه در مقاوم سازی لرزهای سازه های فولادی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.