سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,005

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AFPICONF02_333

Index date: 22 November 2015

اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز abstract

به منظور بررسی اثرات متابولیت های ثانویه موجود در گیاه دارویی جاشیر در عصاره های آبی، اتانولی و متانولی بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از تکنیک تولید گاز این آزمایش انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره های یونجه(1)، جاشیر(2) و نسبت مساوی یونجه و کنسانتره همراه با عصاره های آبی(3)، اتانولی(4) و متانولی(5) بودند. در ویال های شیشه ای مورد استفاده برای تکنیک تولید گاز 30 میلی لیتر مایع شکمبه بافری شده(به نسبت 1 به 2 مایع شکمبه: بافر) ریخته شد و در ادامه ویال ها در دمای 39 درجه سانتی گراد در حمام آب گرم قرار داده شدند. حجم گاز تولیدی پس از شروع انکوباسیون به وسیله دستگاه فشارسنج دیجیتال در زمان های مختلف قرائت و ثبت گردید. تولید گاز عصاره آبی جاشیر نسبت به بقیه تیمارهای آزمایش، افزایش معنی دار پیدا کرده است(p<0/05) تولید گاز عصاره اتانولی جاشیر در زمان 24 نسبت به بقیه تیمارها کاهش معنی داری پیدا کرده است(p<0/05) پتانسیل تولید گاز عصاره متانولی نسبت به عصاره های آبی و اتانولی کمتر است و معنی دار است (p<0/05) عصاره جاشیر به دلیل داشتن ساپونین، ترکیبات فلاونوئیدی و فنلی باعث افزایش گاز تولیدی می شود.

اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز Keywords:

اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز authors

عظیمه منجزی

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران

محسن ساری

استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران

محمد بوجارپور

استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران

سمیه سالاری

استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مصدآقی.م. (1380)، "توصیف وتحلیل پوشش گیاهی (ترجمه) انتشارات جهاد دانشگاهی ...
مقیمی، ج .انصاری، و. (1382)، "جاشیر گونهای مناسب جهت اصلاح ...
منصوری، ه. (1390)، "عیین جمعیت میکروبی و فرآورده های نهای ...
Davidson, P. M., and A. S. Naidu. (2000), "Phyto -phenols. ...
Busquet, M. S., Calsamiglia, A., Ferret, P.W., Cardozo, and C, ...
Goel, G. H.P.S., Makkar, K., Becker. (2007), "Changes in Microbial ...
Patra, A. K., Kamra, D. N., &amp; Agarwal, N. (2006), ...
Ulubelen, A., Topcu , G., Tan, N., Olcal , S., ...
Baser, K., Ermin, N., Adigizel, N., Aytac, Z. (1996), " ...
Ayres, D., Tamm, C., Raphael, R., , Shamma, M. (1994), ...
Salamatazar, M., S al amatdoust-noh ar, R., Maheri Sis, N., ...
Rezayi, N, and M, Kiyani nahand. (2011), " Effect of ...
Razavi, S.M. (2012)" Chemical composition and some allelopathic aspects of ...
Hu, W. L., Liu, J. X, Yr, J.A., Wu, Y. ...
Agarwal , N., Shekhar, C., Kumar, R., Chaudhary, L.C. &amp; ...
Emamghorei shi, M., Taghavi, A., Javidnia, K., (2012), "The effect ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز" توسط عظیمه منجزی، دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران؛ محسن ساری، استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران؛ محمد بوجارپور، استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران؛ سمیه سالاری، استادیار،دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز ،ملاثانی، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گیاهان ویی،عصاره آبی، اتانولی،متانولی، جاشیر،تکنیک تولید گازدار هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1005 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثرات متابولیت های ثانویه موجود در گیاه دارویی جاشیر در عصاره های آبی، اتانولی و متانولی بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از تکنیک تولید گاز این آزمایش انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره های یونجه(1)، جاشیر(2) و نسبت مساوی یونجه و کنسانتره همراه با عصاره های آبی(3)، اتانولی(4) و متانولی(5) بودند. در ویال های شیشه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.