سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 673

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECONF03_094

Index date: 22 November 2015

مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه abstract

مقاله ی حاضر استراتژی جدیدی را برای سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه ارائه می دهد. مدل ریاضی DFIG به کار رفته در این مقاله مبتنی بر چهار هدف کنترلی مختلف پیاده سازی شده است. در مدل پیشنهادی، کنترل کننده جدید جریان(PI-DFR) که متشکل از رگولاتور متعارف PI و جبرانساز رزونانسی دو فرکانسی DFR می باشد در فرکانس دو و شش شبکه طراحی شده به گونه ای که مولفه های اصلی و مولفه های هارمونیکی پنجم و هفتم را همزمان تنظیم می کند. نتایج شبیه سازی در نرم افزار MATLAB عملکرد مناسب کنترل کننده پیشنهادی را نشان می دهد.

مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه Keywords:

مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه authors

آزاده بارانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه برق، تهران، ایران

جواد علمانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه برق، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بارانی اسماء، بارانی آزاده و بارانی آمنه؛ نگارش مقاله برای ... [مقاله کنفرانسی]
بارانی اسماء، مداحیان صابر، عبدی حمدی و بارانی آزاده؛ نگارش ... [مقاله کنفرانسی]
بارانی آزاده و بارانی اسما؛ نگارش مقاله برای چهارمین کنفرانس ... [مقاله کنفرانسی]
Chen Si Zhe, N.C. Cheung, Wong Ka Chung, and Wu ...
G. Abad, M.A. Rodriguez, G. Iwanski, and J. Poza, IEEE ...
J. Hu, Y. He, L. Xu, and B. W. Williams, ...
L. Xu and Y Wang, IEEE Trans. Power Sys., vol. ...
P. C. Tan, P. C. Loh and D G. Homes, ...
P. Rodriguez, A. Luna, I. Candela, R. Mujal, R. Teodorescu, ...
P. Zhou, Y. He, and D. Sun. IEEE Trans. Power ...
R. Pena, . Cardenas, E. Escobar, J. Clare, and P.Wheeler, ...
V.-T. Phan and H.-H Lee, IET Electric Power Appl., vol. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه" توسط آزاده بارانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه برق، تهران، ایران؛ جواد علمانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه برق، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل جریان، کنترل کننده PI-DFR، هارمونیک، DFIG هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 673 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله ی حاضر استراتژی جدیدی را برای سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه ارائه می دهد. مدل ریاضی DFIG به کار رفته در این مقاله مبتنی بر چهار هدف کنترلی مختلف پیاده سازی شده است. در مدل پیشنهادی، کنترل کننده جدید جریان(PI-DFR) که متشکل از رگولاتور متعارف PI و جبرانساز رزونانسی دو فرکانسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی دینامیکی و کنترل بهبود یافته سیستم توربین بادی مجهز به DFIG تحت ولتاژ نامتعادل و دارای اعوجاج شبکه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.