سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تلفیق لایه های اطلاعاتی زمین شناسی، ژئوشیمیایی، ژئوفیزیکی و تصاویر ماهواره ای در محیط GIS جهت اکتشافی مواد معدنی (در زون سنندج - ملایر)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,165

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI26_284

Index date: 7 November 2007

تلفیق لایه های اطلاعاتی زمین شناسی، ژئوشیمیایی، ژئوفیزیکی و تصاویر ماهواره ای در محیط GIS جهت اکتشافی مواد معدنی (در زون سنندج - ملایر) abstract

زون سنندج – ملایر بین طولهای جغرافیایی 47 درجه تا 49 درجه شرقی و عرضهای جغرافیایی 34 درجه تا 30 35 درجه شمالی و در استانهای کرمانشاه، کردستان، همدان و لرستان واقع است. این زون به دلیل قرار گرفتن در بخش شمالی زون کانه زای سنندج – سیرجان و بخش هایی از زون ارومیه دختر، دارای استعداد کانه زایی ذخایر سولفید توده ای از نوع قبرسی و طلای اپی ترمال و آهن اسکارنی است. در این منطقه 3 اندیس طلا، 10 اثر آهن، 1 اثر منگنز و کانه زایی های دیگری مانند سرب- روی، آهن – مس، آهن – سرب وجود دارد که شواهد خوبی برای پتانسیل کانه زایی در این زون می باشند. استفاده از GIS در اکتشافات بسیار مفید است، زیرا هم باعث کوچک شدن محدوده های اکتشافی می شود و هم در زمان و هزینه صرفه جویی می کند، از این رو برای اکتشاف در زون سنندج – ملایر از تلفیق داده ها در محیط GIS استفاده شد. مدل سازی در محیط GIS سه مرحله اصلی دارد: - جمع آوری و ورود اطلاعات به سیستم GIS: - پردازش داده ها: - مدل سازی؛ لایه های اطلاعاتی مورد استفاده زمین شناسی، ژئوفیزیک، ژئوشیمی، نقاط معدنی، و تصاویر ماهواره ای بودند که با استفاده از روش Index Overlay مورد تحلیل ریاضی قرار گرفتند.

تلفیق لایه های اطلاعاتی زمین شناسی، ژئوشیمیایی، ژئوفیزیکی و تصاویر ماهواره ای در محیط GIS جهت اکتشافی مواد معدنی (در زون سنندج - ملایر) authors

مهدی مرادی

کارشناس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی

مژگان اصفهانی نژاد

کارشناس مسئول سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی

لقمان نمکی

عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
درویش زاده- علی، 1370، زمین شناسی ایران، نشر دانش امروز ...
اوانز، 1373، مقدمه ای بر زمین شناسی کانسنگها، ترجمه فرید ...
هاشم پور جمشید، 1380، زمین شناسی اقتصادی، انتشارات شهید باهنر ...
بونهام کارتر، ترجمه گروه اطلاعات زمین مرجع ((سیستمهای اطلاعات جغرافیایی ...
ریچارد ادوارز- کیت اتکینسون، 1378، زمین شناسی کانسارها، ترجمه فرید ...
_ COmpany, _ reports in dolat abad area, Gedlogical sive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تلفیق لایه های اطلاعاتی زمین شناسی، ژئوشیمیایی، ژئوفیزیکی و تصاویر ماهواره ای در محیط GIS جهت اکتشافی مواد معدنی (در زون سنندج - ملایر)" توسط مهدی مرادی، کارشناس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی؛ مژگان اصفهانی نژاد، کارشناس مسئول سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی؛ لقمان نمکی، عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی بیست و ششمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4165 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زون سنندج – ملایر بین طولهای جغرافیایی 47 درجه تا 49 درجه شرقی و عرضهای جغرافیایی 34 درجه تا 30 35 درجه شمالی و در استانهای کرمانشاه، کردستان، همدان و لرستان واقع است. این زون به دلیل قرار گرفتن در بخش شمالی زون کانه زای سنندج – سیرجان و بخش هایی از زون ارومیه دختر، دارای استعداد کانه زایی ذخایر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تلفیق لایه های اطلاعاتی زمین شناسی، ژئوشیمیایی، ژئوفیزیکی و تصاویر ماهواره ای در محیط GIS جهت اکتشافی مواد معدنی (در زون سنندج - ملایر) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.