مطالعه ارتباط بین چابکی نیروی کار و هوشمندی سازمان بوسیله تحلیل همبستگی کانونی در شرکت های رتبه یک عضو شورای عالی انفورماتیک کشور
Publish place: International Conference on New Research Achievements in Economic Accounting Management
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 771
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACONF01_069
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394
Abstract:
چابکی نیروی کار عموم ا به منزله راهبردی برای تسهیل سودآوری در محیط به سرعت در حال تغییر، و دارای عدم اطمینان، بیان میگردد)شریهای و همکاران، 7002 (. دراین میان، شرکتهای صنعت انفورماتیک بدلیل قرارگیری درمحیطی پیوسته در حال تغییر، نیاز بیشتری به پرورش و در اختیار داشتن نیروی کار چابک دارند. انتظار می رود که نیروی کار چابک بتواند هوش سازمانی را در تفسیر شرایط متغیر محیط و مواجهه با آن ارتقاء دهد. هدف این تحقیق ،این بررسی در شرکت های رتبه یک شورای عالی انفورماتیک کشور مستقر در شهرستان تهران و با کاربرد تحلیل همبستگی کانونی انجام یافته است. یافته ها حاکی از وجود رابطه مثبت، معنادار و البته نسبتا متوسطی بین متغیرچابکی نیروی کار و هوشمندی سازمانی است. بعلاوه، میانگین توان مجموعه چابکی برای پیشبینی تغییرات مجموعههوش سازمانی در ح د پایینی برآورد گردید. در مجموعه مؤلفههای چابکی نیروی کار، انعطافپذیری حرفهای بیشترین و یادگیری کمترین اثر را بر ایجاد یک رابطه معنادار بین چابکی نیروی کار وهوشمندی سازمان داراست.در مجموعه مؤلفه های هوشمندی سازمان نیز، همدلی بیشترین و ترویج چشم انداز کمترین اثر را بر ایجاد یک رابطه معنادار بین چابکی نیروی کار و هوشمندی سازمان ایفا می نماید. پیشنهاد می گردد در عین حال که لازم استرویکردی نظاممندکه شامل تمامی عناصر این مدل باشد، برای ارتقاء هوش سازمانی وچابکی نیروی کار مورد ملاحظه قرار گیرد، در تخصیص منابع محدود شرکت های مورد مطالعه به اثرگذار ترین عوامل شناسایی شده در ارتقاء هوش سازمانی و چابکی نیروی کارتوجه ویژهای مبذول گردد.
Keywords:
Authors
عزت اله اصغری زاده
دانشیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ایران.
احمد جعفرنژادچقوشی
استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ایران.
مهدی عصاری
دانشجوی دکتری تولید و عملیات، پردیس البرز دانشگاه تهران،ایران.نویسنده مسئول
روح اله سلحشوری
دانشجوی دکتری تولید و عملیات، پردیس البرز دانشگاه تهران، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :