سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 988

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEWE01_087

Index date: 5 December 2015

بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW abstract

آبخوان دشت اردبیل طی سالیان اخیر با نوسانات زیادی مواجه بوده است و نتایج متفاوتی در خصوص افت سطح تراز ایستابی گزارش شده است. تغییرات سطح تراز ایستابی 38 حلقه چاه پیزومتری انتخابی محدوده دشت، جهت ارزیابی دقیق تغییرات منابع آب زیرزمینی مورد استفاده قرار گرفت. با تبدیل اطلاعات نقطه ای پیزومترها به سطوح پلی گونی، تغییرات واقعی دشت در حد فاصل سال آماری 1387 لغایت 1391 با استفاده از روشهای زمین آمار زمینیIDW و با بهره گیری از محیط ArcGIS یکی از اهداف مهم مطالعات آب زیرزمینی را در این دشت محقق ساخته است. در این روش از توان بهینه (optimize) به انتخاب توسط خود نرم افزار استفاده گردید و مشاهده شد که بهترین حالت زمانی است که ازروش قطاع بندی یک حالتی (1Sector) که کمترین RMSE را دارد استفاده شود.لایه افت تراز سطوح آب زیر زمینی با روش IDW در نه کلاس توسط در محیط نرم افزار بدست آمد. برای تعیین کاهش واقعی سطح ایستابی و حجم آب زیرزمینی دشت در حد فاصل سال 87 و 91 مورد استناد گرفت. این روش اختلاف حدود20 درصدی را برای احجام خروجی و استحصالی از آبهای زیرزمینی دشت در حدفاصل سالهای یادشده در مقایسه با مقادیر ارایه شده در گزارشات دوره ای سازمان آب منطقه ای را برآورد نمود.

بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW Keywords:

دشت اردبیل , زمین آمار , وزن دهی عکس فاصله , GIS

بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW authors

حسن خدایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب دانشگاه تبریز- اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل / دانشگاه تبریز

جعفر جعفرزاده

دانشجوی کارشناس ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تبریز

اسماعیل اسدی

دانشجوی کارشناس ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تبریز

سیدمحمد حسنی تبار

استادیار دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شمسی سوسهاب، رضا و محمدتقی ستاری. (1393). تخمین سطح آب ...
و 30 اردیبهشت _ 134 _ _ _ _ بیتی ...
غریب نیا، فاضل، حکیم دوست، سید یاسر، بلیانی، یدالله. (1391). ...
قهرودی تالی، منیژه، بابایی، ام سلمه. (1384). در آمدی بر ...
Philip, G. M., and D. F. Watson. "A Precise Method ...
M. Azpurua and K. Dos Ramos. Progress In E _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW" توسط حسن خدایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب دانشگاه تبریز- اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل / دانشگاه تبریز؛ جعفر جعفرزاده، دانشجوی کارشناس ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تبریز؛ اسماعیل اسدی، دانشجوی کارشناس ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تبریز؛ سیدمحمد حسنی تبار، استادیار دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس و نمایشگاه مهندسی آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دشت اردبیل، زمین آمار، وزن دهی عکس فاصله، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 988 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبخوان دشت اردبیل طی سالیان اخیر با نوسانات زیادی مواجه بوده است و نتایج متفاوتی در خصوص افت سطح تراز ایستابی گزارش شده است. تغییرات سطح تراز ایستابی 38 حلقه چاه پیزومتری انتخابی محدوده دشت، جهت ارزیابی دقیق تغییرات منابع آب زیرزمینی مورد استفاده قرار گرفت. با تبدیل اطلاعات نقطه ای پیزومترها به سطوح پلی گونی، تغییرات واقعی دشت در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات افت سطح تراز آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از روش زمین آماری IDW با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.