سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 9,060

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPCONF01_380

Index date: 5 December 2015

تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان abstract

از آنجائیکه خانواده ها ومدارس ابتدایی ترین ومهمترین کانون پرورش وتربیت کودکان ونوجوانان هستند وگردانندگان آنها والدین و آموزگاران هستند واصلی ترین نقش را دراین زمینه به عهده دارند باید با اصول وقوانین تربیت آشنایی کامل داشته باشند وآن را به عنوان احسن بکار گیرند. چرا که اگر این اصول وقوانین بکار برده نشوند نباید درانتظار موفقیت آموزش و پرورش باشیم. بنابراین فساد وتزلزل جبران ناپذیر آینده مان دور از انتظار نخواهد بود دراین مصداق شاعر معروف سعدی شیرازی گفت: خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج تشویق نیروها واستعدادهای دانش آموزان را به کار می اندازد واستقامت آنها را در کارها زیاد می کند وموجبات سرعت در کارهای بدنی را فراهم می کند ودر کارهای فکری موجب سعی وکوشش بیشتری می گردد . تشویق وتقویت رفتار مثبت کودکان سبب شکل گیری عادات مطلوب در آنان می شود. به عبارت دیگر از آنجا که از طریق رفتارهای تشویق آمیز کلامی وغیر کلامی مادی وعنوی فردی وگروهی مستقیموغیر مستقیم مربی بیش از هر چیز به یک نیاز هم نوجوانان یعنی نیاز به محبت متعلق وتوجه پاسخ داده می شود.ما شاهد بیشترین و مؤثرترین و پایدارترین اثر در رفتار آنان هستیم در حالی که وقتی دانش آموزی را تنبیه می کنیم نه تنها به هیچ یک از نیازهای خطری واساسی او پاسخ نمی دهیم بلکه تعادل حیاتی اش را برهم زده او را با تجربه ناخوش آیندی که همواره ازآن گریز دارد مواجه می کنیم ولو اینکه بطور موقت رفتار مطلوب آن را کنترل کرده باشیم . رسول خدا پایه رفتار با کودکان و نوجوانان را بر محبت استوار کرده وسفارش می کند که آنان را گرامی بداریم وبا جایزه ای که امکان وفایش هست انان را تشویق نمائیم. استفاده ازروش تشویق ومحبت یکی از روشهای تربیتی بسیار مؤثر ونشانه صدر ونقش مطمئنه داشتن فرد است.

تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان Keywords:

تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان authors

محسن ذوالقدرنسب

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان همدان

رضا اسماعیلی

دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید مقصودی همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. رشد معلم - شماره 5، 75 و 12 ...
. احمد بهشتی - مجله تربیت شماره (2) سال هشتم ...
دکتر غلامعلی ا فروز - چکیده ای از روانشناسی تربیتی ...
. اسماعیل بیابانگر - مجله پیوند - شماره 74 مهر ...
. سیروس ممبینی - مجله پیوند ...
. تعلیم وتربیت - تربیت معلم، گردآوری وتدوین از محسن ...
دکتر اسماعیل بیابنگر - مجله تربیت - شماره هشتم - ...
روانشناسی پرورشی - روانشناسی یادگیری وآموزش - دکتر علی اکبر ...
علی نقی فقیهی - مجله تربیت سال دوازدهم - شماره ...
. مجله پیوند - دکتر باقر غباری - عشاره 74 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان" توسط محسن ذوالقدرنسب، عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان همدان؛ رضا اسماعیلی، دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید مقصودی همدان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تشویق و توجه ، محبت ، پیشرفت تحصیلی هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 9060 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجائیکه خانواده ها ومدارس ابتدایی ترین ومهمترین کانون پرورش وتربیت کودکان ونوجوانان هستند وگردانندگان آنها والدین و آموزگاران هستند واصلی ترین نقش را دراین زمینه به عهده دارند باید با اصول وقوانین تربیت آشنایی کامل داشته باشند وآن را به عنوان احسن بکار گیرند. چرا که اگر این اصول وقوانین بکار برده نشوند نباید درانتظار موفقیت آموزش و پرورش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر تشویق و توجه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.