سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,902

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_660

Index date: 5 December 2015

مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین abstract

شهر به عنوان مجموعه ای از عوامل مختلف طبیعی و اجتماعی بایستی به گونه طراحی گردد تا پاسخگوی نیازهای همه شهروندان باشد. افراد معلول به عنوان یکی از اقشار جامعه بدلیل فقدان یا نقص در ارتباط با محیط اطراف و دریافت اطلاعات محیطی با مشکلاتی مواجه هستند. بدون تردید معلولیت محدودیت هایی را برای شخص به همراه می آورد که در صورت فراهم بودن آموزش های مختلف، توان بخشی و امکانات شهری مناسب در اکثر موارد از میزان محدودیت ها کاسته می شود. لذا مقاله حاضر با هدف بررسی مشکلات معلولین و مبلمان های شهری که مورد استفاده اقشار جامعه من جمله معلولین است ارائه می گردد. در این مقاله پس از شناخت معلول و انواع آنان به شناخت مبلمان و بررسی آنان خواهد پرداخت و در سپس به بررسی مسائل موجود در مبلمان های شهری پرداخته خواهد شد و در انتها راهکارهایی به جهت بهسازی و رفع مسائل موجود ارائه می گردد.

مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین Keywords:

مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین authors

میترا کلانتری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش

مرتضی بیابانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زنگی آبادی، علی، (1383) طراحی و برنامه‌ریزی مبلمان شهری، انتشارات ...
تومه، آربل، (1374)مناسب سازی محیط شهری معلولین، فصلنامه صفه، شماره ...
سعیدنیا، احمد، (1383) ساخت و سازهای شهری، شهرداری‌ها. ...
ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای معلولین جسمی- حرکتی، ...
قائم، گیسو و حبیبی _ سید محسن، (1367) فضای شهری ...
_ Internationa Conference On Human, Architecture, Civil Engineering and City ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین" توسط میترا کلانتری، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش؛ مرتضی بیابانی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معلول ، مبلمان ، شهر ، فضا ، معماری هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1902 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر به عنوان مجموعه ای از عوامل مختلف طبیعی و اجتماعی بایستی به گونه طراحی گردد تا پاسخگوی نیازهای همه شهروندان باشد. افراد معلول به عنوان یکی از اقشار جامعه بدلیل فقدان یا نقص در ارتباط با محیط اطراف و دریافت اطلاعات محیطی با مشکلاتی مواجه هستند. بدون تردید معلولیت محدودیت هایی را برای شخص به همراه می آورد که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مناسب سازی مبلمان شهری به جهت استفاده بیشتر معلولین با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.