سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,326

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_819

Index date: 5 December 2015

علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ abstract

همانگونه که میدانیم هررشته علمی به تعریفی از نظریه نیاز دارد که گویای ریشه در آن رسته باشد. با توجه به ضرورت شناخت نظریه ها و ریشه ها در سبک های معماری و با توجه به اینکه منابع بسیار اندکی در این خصوص وجود دارد، در چند دهه اخیر و همگام با ارائه نظریه های جدید از سوی فیلسوفان و پیشرفت های چشمگیر در تکنولوژی و صنعت و از همه مهمتر عدم گرایش به تقلید از گونه های مختلف سبکهای معماری از سوی معماران و علاقه آنان به منطقه گزینی برای طرح های گوناگون، مسبب ارائه سبک ها و نظریه های متعددی از سوی فلاسفه و معماران شد. سبک هایی مانند: فولدینگ، بیونیک، پرش کیهانی (غیر خطی)، دیکانستراکشن، پارامتریسیزم و... . در این مقاله سعی شده تا به این موضوع پرداخته و ریشه های سبک فولدینگ را از منابع مکتوب در منابع مربوط به این حوزه مورد کاوش قرار دهد. در همین راستا سعی شده ابتدا ریشه های این سبک مورد پژوهش قرار گرفته و در ادامه، ریشه های فلسفی این سبک معرفی شده است و سپس نظریه پردازان معمار را در این حوزه معرفی میکنیم، مطلوبست از این طریق بتوانیم جایگاه این سبک را به معماران، محققین و دانشجویان معماری بشناسانیم.

علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ Keywords:

علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ authors

محمد صادق ترکاشوند

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

حسین اردلانی

دکترای فلسفه هنر، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انصاری، حمیدرضا(1389)، جستاری در نظریه‌های معماری و مراتب آن، نشریه ...
قبادیان، وحید(1382)، مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب(چاپ سوم)، ...
Deleuze, Gilles(1988), Fold: Leibniz and the B aroque, tran slator: ...
Holden, Susan(2007), Finding the architecture in Deleuze: Heinrich Wolfflin as ...
Lynn, Greg(2004), Folding in Architecture, WILEY -ACADEMY , England ...
Tavasoli Ghafari , Fatemeh(20 12), The fold as a Concept ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ" توسط محمد صادق ترکاشوند، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان؛ حسین اردلانی، دکترای فلسفه هنر، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فولدینگ ، کثرت گرایی ، افقی گرایی ، ریزوم ، ضد سلسه مراتب ، فرم ضعیف هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3326 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همانگونه که میدانیم هررشته علمی به تعریفی از نظریه نیاز دارد که گویای ریشه در آن رسته باشد. با توجه به ضرورت شناخت نظریه ها و ریشه ها در سبک های معماری و با توجه به اینکه منابع بسیار اندکی در این خصوص وجود دارد، در چند دهه اخیر و همگام با ارائه نظریه های جدید از سوی فیلسوفان و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله علل پیدایش سبک و نظریه معماری فولدینگ با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.