سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 981

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AAUC01_308

Index date: 4 January 2016

بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو abstract

شهرک شوشتر نو یکی از نمونه های شناخته شده در شهر سازی ایران محسوب می شود که توسط کامران دیبا طراحی و اجرا شده است. این شهرک درسال 1362 جایزه معماری آقا خان را دریافت کرد و در سال 1377(2000م )در نمایشگاه آثار معماری وشهرسازی شاخص قرن به نمایش در آمد.در زمانی که نگاه معماران هم دوره اش به معماری مدرن و غرب معطوف بود، کامران دیبا به ارزش های معماری پایدار و فرهنگوسنت ایرانی توجه داشت.و به گفته خود به دنبال معماری انسانی بوده که در این پروژه به این امر دست یافته است . اودر این پروژه سعی داشت معماری سنتی را با بهره گیری از تکنولوژی جدید به معماری مدرن پیوند دهد که می توان گفت در این امر موفق بوده وطراحی او به خوبی با فرهنگ و تاریخ و سنت گره خورده است. در این مقاله با استفاده از روش پژوهشی موردی به بررسی عوامل مؤثر در تغییر چهره شهرک شوشتر نو پرداخته شده و این مجموعه از نظر پایداری اجتماعی مورد واکاوی قرار گرفته است؛ و نتایج حاصله از این تحقیق نشان می دهد که دلایلی از قبیل نیمه تمام ماندن پروژه دیبا، شروع جنگ تحمیلی و خسارات ناشی از جنگ، جوابگو نبودن تأسیسات شهری، استفاده از کارگران غیر متخصص، تغییراتی که خود ساکنین به سلیقه شخصی خود در نما و بافت شهرک ایجاد کرده اند، و از همه مهمتر پاسخگو نبودن طرح به نیازهای عملکردیکاربران با گذر زمان و اقدامات شهرداری در تخریب برخی فضاهای شهرک،گذشت زمان وفرسودگی مجتمع و اضافه شدن محله های جدید یکپارچگی شوشتر نو را از بین برده است و مجموعه ارزشمند شهرک شوشتر نو بر خلاف ایده ها و تفکرات دیبا نتوانسته به حداکثر کارایی خود برسد و میزبان خوبی برای ساکنین خود باشد

بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو Keywords:

بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو authors

نرجس طهماسبی

دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سایت 1394، www .isfdrok.ir ...
بانی مسعود، امیر.1388 _ معماری معاصر ایران.نشر هنر ومعماری قرن. ...
ماجدی، ح و استقلال، ا، مقاله تصویری زیبا از شهر ...
طباطبایی دیبا، کامران، (مصاحبه فیلم). 1385، مجله معمار. ...
ضرغامی، ا و امیرجانی، ر، 1391 مقاله بررسی دلایل بخش ...
سایت 1394، www .pupuol.com ...
نگارنده، 1393 9.نگارنده، 1394 ...
استقلال، ا و بهادری، م.1391، شوشتر نو، طراحی کامران دیبا، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو" توسط نرجس طهماسبی، دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس تخصصی معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهرک شوشترنو، کامران دیبا، معماری انسانی، پایداری ، معماری بومی هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 981 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرک شوشتر نو یکی از نمونه های شناخته شده در شهر سازی ایران محسوب می شود که توسط کامران دیبا طراحی و اجرا شده است. این شهرک درسال 1362 جایزه معماری آقا خان را دریافت کرد و در سال 1377(2000م )در نمایشگاه آثار معماری وشهرسازی شاخص قرن به نمایش در آمد.در زمانی که نگاه معماران هم دوره اش به معماری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی دلایل عدم پایداری اجتماعی بخش عمده ای از شهرک شوشتر نو با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.