سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,518

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AAUC01_315

Index date: 4 January 2016

توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله) abstract

یکی از زمینه های ناپایداری توسعه شهری بویژه در کشورهای درحال توسعه وجود محلات فقیر در سطح شهرها من جمله قائم شهر می باشد که در حال گسترش است.از آنجا که این سکوتنگاه ها در زمینه ای از عوامل، فراتر از مکان آن شکل و گسترش یافته ومتقابلاً بر محیطی فراتر تاثیر می گذارد ، چاره جویی این مسئله بهسیاستگذاری و اقداماتی نه فقط در سطح ملی آن بلکه در سطح محلی نیز نیاز دارد.سوال اصلی تحقیق این است که توانمندسازی اجتماع محور چیست و چگونه به حکم روایی خوب شهری کمک می کند؟توانمندسازی در شهرسازی به عنوان امری برای حل مشکلات شهری مطرح شده است. در حالى که توانمندسازی مى تواند مسیر توسعه را مشخص کند به عنوان یک پیش فرض اساسى در طرح های توسعه شهری مورد توجه است و برای اجرایى شدن نیازمند راهکار و راه حل درسطوح دیگر دارد؛ لذا ابتدا باید سطوح را شناسایى کرد و در مرحله بعد توجه داشت که برای هر مکان و زمان اقتضائات خاص خود را بیان کرد. به نظر مى رسد با توجه به مفهوم توانمندسازی مى توان انتظار داشت که این مفهوم با سایر تئور ها من جمله حکم روایی شهری هم نشینى مطلوبى داشته باشد و این برآمده از تعریف ذکر شده و رابطه عمیق آن با انسان مى باشد. با توجه به زمینه انجام کار و موضوع توانمندسازی از تکنیک گروه های بحث جهت بدست آوردن اندیشه گروه های اجتماعی هدف استفاده گردیده. سپس به کمک شرکت کنندگان در جلسه گرو ه های بحث چشم انداز ترک محله تدوین گشت. در ادامه اهداف کلان و خرد استخراج گردیدند وراهبردها از برآیندچشم انداز و اهداف بدست آمدند. در نهایت سیاست ها از راهبردهامنشعب شدند و پروژه هایی تعریف گردید تا بتواند به توانمندسازی مردم در اجتماعات محلی در راستای حکم روایی خوب شهری کمک نماید

توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله) Keywords:

برنامه ریزی , توانمندسازی , حکم روایی خوب شهری

توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله) authors

محدثه درخشان پور

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

واراز مرادی مسیحی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برک پور، ناصر و اسدی، ایرج (1388) مدیریت _ حکمروایی ...
وتن، دیوید و کمرون، کیم (1378) اناسازی و تفویض اختیار، ...
Dreier, Peter & College, Occidental (1996) ...
-Narayan, D. (2002) "Empowerment and ...
Asian Development Bank (2010) "access to ...
justice for the urban poor toward inclusive cities." Sadan, Elisheva ...
Dew, John R. (1997) "Empowerment and Williams, Michael (1998) "Enabling ...
Friedmann, John (1993) "Toward a Non- ...
Pal, A. (2008) "political space for the civil ...
society: the work of twa community- based organization in Kolkata", ...
Nation's conference, Habitat2, Turkey, Istanbul. changing societies", Cambridge University Press. ...
Me asurement and Validation", the Academy Management Journal, Vol.38, No.5, ...
A. (2003) "Empowerment takes more than one minute", Barrett Koehler. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله)" توسط محدثه درخشان پور، کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز؛ واراز مرادی مسیحی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس تخصصی معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی، توانمندسازی، حکم روایی خوب شهری هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از زمینه های ناپایداری توسعه شهری بویژه در کشورهای درحال توسعه وجود محلات فقیر در سطح شهرها من جمله قائم شهر می باشد که در حال گسترش است.از آنجا که این سکوتنگاه ها در زمینه ای از عوامل، فراتر از مکان آن شکل و گسترش یافته ومتقابلاً بر محیطی فراتر تاثیر می گذارد ، چاره جویی این مسئله بهسیاستگذاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.