سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 675

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCCI08_079

Index date: 4 January 2016

بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور abstract

افزایش روزافزون ترافیک هوایی در چند دهه اخیر و در پی آن ناکافی بودن تجهیزات نصب شده بر روی هواپیما و روی زمین و همچنین خطاهای نیروی انسانی در کنترل ترافیک هوایی سازمانهای ذیربط جهانی را بر آن داشت که به منظور ارتقای ایمنی و سلامت پرازها و جلوگیری از مخاطرات پروازی و نیز استفاده بهینه از فضا در راستای افزایش حجم ترافیک و صرفه جویی اقتصادی موضوع راه اندازی و بهره برداری از شبکه های ناوبری ماهواره ای جهانی را در دستور کار قرار دهند امروزه استفاده از سیستمهای ناوبری ماهواره ای Satellite System GNSSGlobal Navigation به منظور موقعیت یابی و ناوبری متداول می باشد در حال حاضر سامانه های GPS آمریکا و GLONASS روسیه بعنوان اصلی ترین سیستم های ناوبری ماهواره ای به حساب می ایند.وجود خطاهای عمدی و غیر عمدی مانند تاثیرات اتمسفر و ... بر انتشار امواج GNSS دقت موقعیت یابی آنی توسط این سیستم ها را محدود می کند بطوریکه دقت معمول بدست آمده از سرویس استاندارد GNSS در حدود چند 10 متر بوده و این دقت تامین کننده نیازهای بسیاری نظیر ناوبری هوایی بخصوص در مرحله نشست و برخاست و ناوبری دریایی در لنگرگاه ها و بنادر به منظور پهلوگیری کشتی ها نیست علاوه بر آن به دلیل انحصاری بودن این سیستم ها امکان اعمال خطاهای عمدی توسط سازندگان وجود دارد.این موضوع سبب می شود دقت موقعیت یابی بطور فاحشی کاهش یافته و باعث وارد شدن لطمات جبران ناپذیری گردد. به دلیل مزایای فراوانی که موقعیت یابی و ناوبری ماهواره ای برای کاربران دارد استفاده از این شیوه امری اجتناب ناپذیر و ضروری بوده و می بایست با اتخاذ راهکارهای مناسب بر محدودیت های فوق الذکر غلبه نمود.

بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور Keywords:

بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دفتر پژوهش ومطالعات راهبردی نزاجا، کتاب « بررسی روش ها ...
سازمان هواپیمایی کشوری، کتاب 1 ناوبری ماهواره‌ای از EGNOS تا ...
دفتر پژوهش ومطالعات راهبردی نزاجا، کتاب « بررسی روش ها ...
دفتر پژوهش ومطالعات راهبردی نزاجا، کتاب « بررسی روش ها ...
_ « معرفی طرح ناوبری جهانی CNS/ATM وضرورت بکارگیری آن ...
_ سلیمی، مجید، مقاله « معرفی طرح ناوبری جهانی CNS/ATM ...
سلیمی، مجید، مقاله « الزامات ورود نهاجا به طرح ناوبری ...
سازمان هواپیمایی کشوری، کتاب 1 ناوبری ماهواره‌ای از EGNOS تا ...
ترک زاده، امیرحسین، پژوهش «ناوبری در طرح ناوبری ، CNS/ATMجهانی ...
خزایی، سید علی، پژوهش «چالش های کشورهای درحال توسعه بااجرای ...
سلیمی، مجید، مقاله « معرفی طرح ناوبری جهانی CNS/ATM وضرورت ...
_ قا و یوی هتاهیوا قه [ی D.GPS _ هدی ...
موقعیت یاب GPSجهانی »، سازمان نقشه برداری کشور، . 1390 ...
شرکت مادرتخصصی فرودگاههای کشور، کتاب « طرح ناوبری جهانی CNS/ATN ...
شکل1- نمودارمیانگین تعدادمسافروکل پروازها تاسال2025 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور" توسط مجید سلیمی، هوایی؛ عبدالرضا معبودی، هوایی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ناوبری ، ماهواره ها ، G/BAS ، LAAS ، GPS ، GNSS هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش روزافزون ترافیک هوایی در چند دهه اخیر و در پی آن ناکافی بودن تجهیزات نصب شده بر روی هواپیما و روی زمین و همچنین خطاهای نیروی انسانی در کنترل ترافیک هوایی سازمانهای ذیربط جهانی را بر آن داشت که به منظور ارتقای ایمنی و سلامت پرازها و جلوگیری از مخاطرات پروازی و نیز استفاده بهینه از فضا در راستای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پیاده سازی سامانه ناوبری تقرب دقیق محلیLAASدرکشور با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.