سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,859

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME16_701

Index date: 11 November 2007

تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) abstract

دراین مقاله سعی شده است دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) را مورد ارزیابی، تحلیل، اصلاح و طراحی مجدد قرار دهیم. مهمترین خصوصیت مجموعه حاضر سهولت ساخت، نگهداتری ، عملکرد و حمل و نقل آن است. در ابتدای طراحی، تحلیل حرکت اجزای متحرک، طراحی شده و از نظر دقت عملکرد بررسی شد. در ادامه میزان دقت دستگاه بر اساس معیارهای مورد نیاز، از نظر آنالیزهای ارتعاشی نرم افزاری و در پایان سختی سنجی سوپاپ های نمونه مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله بعد پس از اندازه میزان دقیق ارتعاشات دستگاه ، داده های به دست آمده با خروجی نرم افزار MATLAB منطبق می باشد و با تحلیل یک جاذب ارتعاشی و مکان آن، میزان میرائی ارتعاشی را در هنگام ارتعاشات وارده بر فنداسیون دستگاه از طرف محیط مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین مکان جاذب نقطه ای است که تابع تبدیل بین جاذب نیرو و جابجایی جرم (که حرکتش باید کمینه شود) در محدوده فرکانس تحریک، در بیشترین مقدارش است. همچنین اثرات ایجاد تنش بر روی سوپاپ در زمان عملیات سنگ زنی اشتباه توسط اپراتور به کمک نرم افزار تحلیل گردید . نتایج حاصل از این طرح شامل بررسی دستگاه های سوپاپ تراشف برآورد عیوب موجود در دستگاه ها، طراحی دستگاه سوپاپ تراش جدید، بر اساس محاسبات تئوریک و نرم افزارهای مهندسی و در نتیجه بهینه سازی و نواوری کاهش خطا و افزایش راندمان دستگاه می باشد .

تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) Keywords:

سوپاپ , سنگ سنباده , سه نظام , نرم افزار اتوکد 2002 , CATIA و MATLAB , جاذب ارتعاشی غیر فعال , فرکانس

تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) authors

حمیدرضا صابونی

معاونت پژوهشی دانشکده مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

محمدعلی آقاخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

پدرام مقیم

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

مسعود پورقربانی

دانشجوی کارشناسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اولریش فیشر، ر.، ولی نژاد، ع.(مترجم) _ جداول و استانداردهای ...
G.Wood, W., "Metals Handbook- surface cleaning and finishing & coating ...
Sclater , N. _، Mechanism and Mechanical Devices sourcebook6 _ ...
Oberg , E. _ D. Jones, F.L.Horton, H., H.Ryffel, H. ...
US Patent 5337521, ?Valve grinder, Issued on August 16, 1994. ...
W. T.Thomson, M.Dahleh, *Theory of Vibration with Applic ations?, fifth ...
and Techniques Principle؛ _ 7- Meirovitch , Leonard of Vibration ...
Timoshenko S., D.H..Young _ and Weaver Jr. , Vibration Problems ...
ERIK OBERG, FRANKLIN D. JONES, HOLB ROOK L. HORTON, AND ...
، ،Vibration in machine tools?, _ edition, Wiley, 2001. ...
SCLATER N., CHIRONIS N.P. _ .. Mechanisms & mechanical devices ...
Koshal D. _ . *M anufacturing Engineer's Reference Book?, first ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن)" توسط حمیدرضا صابونی، معاونت پژوهشی دانشکده مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر؛ محمدعلی آقاخانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر؛ پدرام مقیم، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر؛ مسعود پورقربانی، دانشجوی کارشناسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سوپاپ ، سنگ سنباده ، سه نظام ، نرم افزار اتوکد 2002 ، CATIA و MATLAB ، جاذب ارتعاشی غیر فعال ، فرکانس هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4859 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله سعی شده است دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) را مورد ارزیابی، تحلیل، اصلاح و طراحی مجدد قرار دهیم. مهمترین خصوصیت مجموعه حاضر سهولت ساخت، نگهداتری ، عملکرد و حمل و نقل آن است. در ابتدای طراحی، تحلیل حرکت اجزای متحرک، طراحی شده و از نظر دقت عملکرد بررسی شد. در ادامه میزان دقت دستگاه بر اساس معیارهای مورد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل حرکت، طراحی و ساخت دستگاه سوپاپ تراش (سنگ زن) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.