ساخت و بررسی تجربی هدایت حرارتی فروسیال مغناطیسی حاصله از نانو کربن (Fe(2)O(3 در رینولدزهای مختلف جریان آرام در مبدل های حرارتی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 577

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CHCONF01_237

تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394

Abstract:

در این تحقیق تجربی برای بررسی هدایت حرارتی نانوسیال مغناطیسی در حضور یک جریان مغناطیسی ثابت و متناوب در جهت محوری انجام گرفت که در آن نانوسیال مغناطیسی از نانو کربن در آزمایشگاه با استفاده از روش دو مرحله ای با غلظت های 0/2 درصد و 0/1 درصد تهیه گردید. نانو کربن مورد استفاده با نانو ذرات (Fe(2)O(3 آرایش یافت که محلول حاصل پایداری لازم و انتقال حرارت مورد نیاز را داراست و با گذشت زمان نیز از پایداری آن چندان کاسته نخواهد شد. با بررسی خواص انتقال حرارت هدایتی وجابجایی نسبت به رینولدزهای مختلف در جریان مغناطیسی ثابت و متناوب نشان داده شد که افزایش دما و درصد حجمی نانوذره سبب افزایش ضریب انتقال حرارت هدایتی نانو سیال می شود. از مقایسه دو نانوسیال حاصل با غلظت های 0/2% و 0/1% نتیجه شد که در انتقال حرارت هدایتی به طور میانین بسته به طول جریان، با افزایش غلظت دو نانوسیال حاصل با غلظت های 0/1 به 0/2 ضریب انتقال حرارت حدود 6% افزایش می یابد و همچنین از مقایسه بین جریان مغناطیسی ثابت و متناوب در غلظت و رینولدز ثابت نتیجه شد که بسته به طول جریان، جریان مغناطیسی متناوب به طور میانگین دارای افزایش بین 6% تا 9% ضریب انتقال حرارت بالاتری است. همچنین در جریان مغناطیسی متناوب و رینولدزهای پایین تأثیر قابل ملاحظه ای بر ضریب انتقال حرارت جابجایی ندارند و نیز رینولدزهای بالا در بعد کوتاه محوری دارای انتقال حرارت جابجایی بالاتری نسبت به رینولدزهای پایین تر می باشند. با بررسی اثر افزایش نانو سیال در رینولدزهای متفاوت نتیجه گرفتیم که افزایش درصد حجمی نانوسیال در رینولدز پایین تر میزان ضریب جابجایی را افزایش می دهد و همچنین با کاهش درصد حجمی و افزایش رینولدز می توان مقدار کاهش ضریب انتقال حرارت را جبران نمود.

Authors

محمدسعید سعیدی

کارشناسی ارشد، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

محمدعلی قیم

دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه صنعت نفت اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • م. بناب . م. شفیعی . م. نوبختیو، 1392، " ...
  • Exposition" , San Francisc, _ , pp. 99. ...
  • Jahanshahi M., Hosseinizade S. F., Alipanah A., Dehghani A, Vakilinejad ...
  • X. wang, x.xu, su.choi(_ 999), * journal of thermophysics and ...
  • s.u.choi(_ 995), "enhancing thermal conductivity of fluids with nanoparticles development ...
  • Aminossadati S. M., Ghasemi B..(2009) "Natural Convection Cooling of a ...
  • Arefmanesh A., Amini M., Mahmoodi M., Najafi , M, _ ...
  • . Zhu, X. Li, N. Wang, X. Wan, J. Gao, ...
  • S. L. S. Choi, (1995) , " Proceedings of th ...
  • نمایش کامل مراجع