سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 666

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GOHARCONF01_005

Index date: 10 January 2016

پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی) abstract

در منطقه دیزج با پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه با استفاده از روش آنبالاگان به کمک نرم افزار Arc GIS، ا در نظر گرفتن لیتولوژی، شیب، ساختار،اختلاف ارتفاع، آب زیرزمینی، کاربری زمین به عنوان عوامل مؤثر در زمین لغزش های منطقه، به مناطق مجزا از نظر خطر لغزش تفکیک شده است. عوامل مقدار شیب، لیتولوژی، گسل خوردگی مهمترین عوامل مؤثر در ناپایداری دامنه های منطقه می باشند. نتایج تحقیقات نشان میدهد که در حدود 1/ 0 درصد منطقه در محدوده بی خطر،14/6 درصد در محدوده کم خطر، 44/4 درصد در محدوده خطر متوسط، 35 درصد در محدوده خطر بالا و 6 درصد در محدوده خطر خیلی بالا قرار گرفته است.

پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی) Keywords:

پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی) authors

حسن حاجی حسینلو

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی خوی، ایران

فاطمه سیدجعفری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی خوی، ایران . دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیدجعفری، ف، 1394، بررسی گسل خوردگی فعال و مخاطرات طبیعی ...
Anbalagan, R. 1992. Landslide hazard evaluation and zonation mapping in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی)" توسط حسن حاجی حسینلو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی خوی، ایران؛ فاطمه سیدجعفری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی خوی، ایران . دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش علوم زمین شناسی و معدن با نگرشی بر دریاچه ارومیه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خوی، دیزج، پهنه بندی ، روش آنبالاگان هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 666 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در منطقه دیزج با پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه با استفاده از روش آنبالاگان به کمک نرم افزار Arc GIS، ا در نظر گرفتن لیتولوژی، شیب، ساختار،اختلاف ارتفاع، آب زیرزمینی، کاربری زمین به عنوان عوامل مؤثر در زمین لغزش های منطقه، به مناطق مجزا از نظر خطر لغزش تفکیک شده است. عوامل مقدار شیب، لیتولوژی، گسل خوردگی مهمترین ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زمین لغزش طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش در منطقه دیزج(شمال خوی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.