سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 679

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT01_0923

Index date: 10 January 2016

پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان abstract

نگاه به معماری پایدار ازمنظرطب سنتی این نکته را روشن می سازد که معماری با رویکرد اقلیمی حیات بخش و تعیین کننده چگونگی رفع نیازهای مادی و معنوی کاربران آن است چرا که تمام زندگی انسان برپایه سرشت وی شکل میگیرد و معماری اقلیمی نیز براساس سرشت طبیعت بنا شده و این دوریشه ای واحد دارند که آن دما و رطوبت است بررسی گرمابه ها به عنوان نماینده معماری اقلیمی و بنایی که محلی برای انجام برخی اقدامات طب سنتی بوده میتواند این مسئله را اثبات نماید اساس طب سنتی که سرشت ادمی مزاج می باشد بیش ازهرچیز متاثر ازاقلیم محل سکونت افراد است و معماری برای حصول اسایش کاربران خود بایدتابع شرایط اقلیمی و مزاجی ایشان باشد که گرمابه ها به واسطح محوریت دما و رطوبت درآنها بیشتر موردتوجه قرارگرفته اند این تحقیق پژوهشی توصیفی ـ تحلیلی است که بامطالعات کتابخانه ای ومیدانی اجزای معماری و ابعادفضاها و ادازه بازشوهای چندنمونه ازگرمابه ها را دراقلیمهای مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرارداده است ازرابطه طب سنتی ومعماری گرمابه ها این نتایج حاصل شد که دراقلیم های خشک چون شهرهای یزد و قزوین فضای مرطوب حمام گرمخانه کوچکتر ازفشای خشک آن بینه است و دراقلیم های مرطوب مانند شهرهای اردبیل و بندرعباس گرمخانه ها بزرگتر ازبینه ها هستند همچنین دراقلیم های گرم بنای حمام ها بیشتر درعمق زمین فرورفته اند و دراقلیم های سرد این فرورفتگی کمتراست

پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان Keywords:

پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان authors

فاطمه چالشی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده هنرومعماری

محمداسماعیل ابراهیمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات قزوین

ژاله صابرنژاد

استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
معین، محمد، فرهنگ معین، انتشارات امیر کبیر، .1350 ...
_ ابوعلی سینا، قانون در طب، ترجمه حسین حتمی، وزارت ...
"[5] خوارزمشاهی، اصول و مبانی نظری طب سنتی: گزیده از ...
"[ء] پیرنیا، محمدکریم، آشنایی با معماری اسلامی ایران، انتشارات سروش ...
"[8] حمودی محمدمهدی، نیوی، سحر، روند توسعه فناوری قیمی با ...
_ گرجی هلبانی، یوسف، معماری پیدار و نقد آن در ...
*[10] گرجی مهلبانی، معماری پایدار و نقد آن در حوزه ...
_ تجی مهلبانی، معماری پیدار و نقد آن در حوزه ...
"12 کسمایی، مرتضی، نقشه پهنه بندی اقلیمی ایران-مسکن و محیط ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان" توسط فاطمه چالشی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده هنرومعماری؛ محمداسماعیل ابراهیمیان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات قزوین؛ ژاله صابرنژاد، استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم ، معماری ، گرمابه ، طب سنتی ، مزاج هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 679 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نگاه به معماری پایدار ازمنظرطب سنتی این نکته را روشن می سازد که معماری با رویکرد اقلیمی حیات بخش و تعیین کننده چگونگی رفع نیازهای مادی و معنوی کاربران آن است چرا که تمام زندگی انسان برپایه سرشت وی شکل میگیرد و معماری اقلیمی نیز براساس سرشت طبیعت بنا شده و این دوریشه ای واحد دارند که آن دما و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پایداری معماری گرمابه ها دراقلیم های گوناگون باتوجه به سرشت ساکنان با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.