سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 467

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT01_1019

Index date: 10 January 2016

تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد abstract

بافت های تاریخی شهرها اموزه هایی ازخرد جمعی انسان ها را که ضمن برخورداری ازتجربه هنروحس مکان جهان زیستی ادمیان است را به نمایش می گذارند ازاین رو دربردارنده ی ارزشهای فرهنگی ـ تاریخی بوده و میراثی گرانبها برای نسلهای اتی به شمار میآیند نادیده انگاری ارزشهای اجتماعی فرهنگی و تاریخی نهفته دردل بافتهای تاریخی و همچنین پررنگ شدن دیدگاه موزه ای به این اماکن ازسوی متولیان امر موجب تعریف بازسازی های صرفا ظاهری گشته است شهرپدیده ای زنده و پویا دربستر زمان است که جسم کالبد وروح آن شهروندان و تعاملات اجتماعی آنان میباشد همین کنشهای اجتماعی دربستر شهر باعث سرزندگی حس تعلق به مکان و هویت میگردد و یکی ازبااهمیت ترین بسترهای حیات شهری مسیرهای پیاده محلات شهری هستند دیدگاه مدنظر این نوشتار همراه با مفاهیم مطرح درمعماری و طراحی شهری دربافت تاریخی و عجین باابعاداجتماعی است تحقیق پیشرو برآن است تا ارتباط منطقی مابین نیازهای رفتاری کاربران فضا و قابلیت های محیط دربافت های تاریخی ایجادنماید این موضوع عامل افزایش انگیزه مردم درجذب به درون بافت و حضور آنها میشود و زندگی اجتماعی مداوم را که به علت نزول کیفیت شهری دربافتهای تاریخی کم رنگ شده تاسرحدامکان تقویت مینماید هدف تحقیق حاضر شناخت عوامل موثردرجهت حفظ و تقویت کیفیت های موجود دربافت تاریخی محله ی سرشور ازجمله ارایه راهکاری جهت حل محدودیت ها و تقویت فرصت های پیاده روی این محله می باشد

تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد Keywords:

تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد authors

نازنین دلیر

کارشناس ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

خسرو صحاف

دکتری معماری استادیار دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ایرا‌شکوه، ل. طراحی مجموعه مسکونی در گفتگو با طبیعت، رساله ...
لنگ، جان. ترجمه‌ی علیرضا عینی‌فر. آفرینش نظریه‌ی معماری نقش علوم ...
مطلبی، ق. روان‌شناسی محیطی دانشی نو در خدمت معماری و ...
کاشانی‌جو، خ. پیاده‌راه‌ها از مبانی طراحی تا ویژگی‌های کارکردی، انتشارات ...
قرایی، ف. طبیعت هویت محلات شهری، مجله آبادی، 1384. شماره ...
[ء] افشار نادری، ک، بسکی، س. خردفضاهای زیبای تهران، مجله ...
اخوت، ه، الماسی‌فر، ن، بمانیان، م. معماری و شهرسازی سنتی ...
آذری، ن. شرحی بر مفهوم محله و تغییرات محله‌ای، فصلنامه ...
WWW. ma skansamen. ir ...
1] Barton H (Ed). Sustainable Communities The Potential for Eco ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد" توسط نازنین دلیر، کارشناس ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ خسرو صحاف، دکتری معماری استادیار دانشکده هنرومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده مداری ، بافت تاریخی ، محله سرشور ، راهکار هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 467 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بافت های تاریخی شهرها اموزه هایی ازخرد جمعی انسان ها را که ضمن برخورداری ازتجربه هنروحس مکان جهان زیستی ادمیان است را به نمایش می گذارند ازاین رو دربردارنده ی ارزشهای فرهنگی ـ تاریخی بوده و میراثی گرانبها برای نسلهای اتی به شمار میآیند نادیده انگاری ارزشهای اجتماعی فرهنگی و تاریخی نهفته دردل بافتهای تاریخی و همچنین پررنگ شدن دیدگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تدوین راهکاری جهت حفظ و تقویت پیاده مداری دربافت هایتاریخی نمونه موردی: محله کوچه ی بازارسرشور ـ مشهد با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.