سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 720

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICARA01_628

Index date: 10 January 2016

تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان abstract

ارزیابی جریان انرژی مصرفی در تولیدات کشاورزی اساس تجزیه و تحلیل انرژی را تشکیل می دهد. اهداف تحلیل هایانرژی، کاهش مصرف نهاده های انرژی و جایگزینی منابع انرژی تجدیدپذیر در فرآیند کشاورزی و حتی المقدور کاهشهزینه های تولید و روش های تولید می باشد. این تحقیق در منطقه طالقان و در باغات با مساحت کمتر از 4000 مترمربعانجام شد. متغیرهای تحقیق شامل کارایی انرژی، بهره وری انرژی و نسبت سود به هزینه بود. برای دستیابی به اطلاعاتمورد نیاز پرسشنامه های مقدماتی طراحی شد که برای پیش آزمون اولیه در مصاحبه با تعدادی باغدار در منطقه موردارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که انرژی سوخت بیشترین میزان سهم انرژی ورودی را برای تولید گیلاس و سیبداشت و برای تولید آلبالو و گردو سهم انرژی کود بیشتر بود. نسبت انرژی برای گردو با 1/78 در ردیف نخست قرارداشت. نسبت سود به هزینه نیز در تولید گردو با 1/91 بیشینه بود.

تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان Keywords:

تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان authors

حمیدرضا حدادی

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران

محمد غلامی پرشکوهی

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران

محمد قهدریجانی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه ماشینهای کشاورزی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قهدریجانی، م. 1386. تعیین میزان مصرف انرژی تولید گندم و ...
OnApplied Research in Agriculture خرداد June 2015 - 1394 ...
Esengun, K. Gunduz, O. & Erdal, G. 2007. Input-output energy ...
Erdal, G., Esengun, K., Erdal, H., and Gunduz, . 2007. ...
Mohammadi, A., Rafiee, S., Mohtasebi, S.S., Rafiee, H., 2010. Energy ...
Ozkan, B., Akcaoz, H. and Fert, C. 204. Energy input ...
Rajabi Hamedani, S., Keyhani, A.. Alimardani, R. 2011. Energy use ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان" توسط حمیدرضا حدادی، کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران؛ محمد غلامی پرشکوهی، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران؛ محمد قهدریجانی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه ماشینهای کشاورزی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکانیزاسیون، طالقان، شاخص های انرژی، شاخص های اقتصادی هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 720 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارزیابی جریان انرژی مصرفی در تولیدات کشاورزی اساس تجزیه و تحلیل انرژی را تشکیل می دهد. اهداف تحلیل هایانرژی، کاهش مصرف نهاده های انرژی و جایگزینی منابع انرژی تجدیدپذیر در فرآیند کشاورزی و حتی المقدور کاهشهزینه های تولید و روش های تولید می باشد. این تحقیق در منطقه طالقان و در باغات با مساحت کمتر از 4000 مترمربعانجام شد. متغیرهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.