مدل سازی تاریخچه تدفین حرارتی سنگ منشا سروک ممبر احمدی کژدمی و گدوان در میدان سیری آ

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 632

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NIPC03_053

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

Abstract:

امروزه مدل سازی حرارتی برای توصیف شاخص های حرارتی مانند انعکاس ویترینایت و نشانه های زیستی همچنین برای توصیف تولید هیدروکربن و شکسته شدن مولکول های نفت استفاده می شود و به عنوان فناوری استاندارد در اکتشاف نفت به کار گرفته می شود. مطالعات مدل سازی سنگ منشا به عنوان ابزار مهم جهت دستیابی به منابع نفت و گاز در کاهش ریسک اکتشاف نفت به شمار می اید.دانستن این نکته بسیار مهم است که هیدروکربن در کجا تولید شده از چه سنگی مهاجرت کرده و خارج گردیده است بنابراین جهت بازسای شرایط حاکم بر رسوبات در زمان رسوب گذاری و پس از آن بهره مندی از روش مدل سازی و ترسیم تاریخچه تدفین سودمند می باشد در این مطالعه با استفاده از نرم افزار پترومد یک بعدی تاریخچه تدفین و حرارتی سازنده های حفاری شده میدان نفتی سیری A در چاه A1 محاسبه و مل سازی شده است با توجه به ستون چینه شناسی حفاری شده در این چاه سه سنگ منشا در نظر گرفته شده است که شامل سازندهای سروک ممبر احمدی کژدمی و گدان می باشند. سازندهای کاندید در محدوده قبل از پنجره نفت زایی قرار می گیرند.این امر به دلیل عمق و زمان نسبتا کوتاهی است که از نهشته شدن این سنگ منشاها می گذرد تاریخچه بلوغ سازندهای مختلف نشان می دهد که سازندهای مادر بالاتر از فهلیان به مرحله ی بلوغ لازم جهت تولید نفت و گاز وارد نشده اند و در محدوده سنگ های نابالغ قرار دارند نفت تولید شده در این میدان از سنگ منشاهای پایین تر از سازند فهلیان نشات گرفته اند.

Keywords:

Authors

نرگس سعادت نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

شقایق اسماعیل زاده

کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف نفت دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

احمد افشاری

کارشناسی ارشد اکتشاف نفت کارشناس مطالعات زمین شنااسی مخازن هیدروکربنی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ربانی، احمدرضا؛ "زمین شناسی و ژئوشیمی نفت خلیج فارس"، چاپ ...
  • _ _ _ _ _ method to petroleum ...
  • _ _ to Holocene Paleofacies of the Arabian Plate and ...
  • نمایش کامل مراجع