سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,687

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WINDCONF08_009

Index date: 20 January 2016

بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی abstract

سلول خورشیدیCIGS ترکیب محلول جامد مس- ایندیوم- سلنید( CIS) و مس –گالیوم – سلنید( CGS) نوعی نیمه هادی I-III-VI2 می باشد که به دلیل پایداری بالا و بند گپ مستقیم، یکی از بهترین گزینه ها برای جانشینی سلول خورشیدی سیلیکونی است.در این مقاله با استفاده از نرم افزار AMPS(Analysis Of Microelectronic and Photonic Structures) ،ابتدا تاثیر عوامل متفاوتی چون ضخامت ، چگالی ناخالصی ، تعدادی ازلایه ها را بر روی پارامترهای خروجی جهت انتخاب بهترین گزینه بررسی می کنیم.سپس چندین راهکار مناسب جهت بهبود بازده وکاهش هزینه ساخت سلول ارائه خواهد شد .ضخامت بهینه لایه هایTCO ، بافر ،دریچه ای، و جاذب به ترتیب مقادیر 0.2 ،0.05 ،0.05 وm μ3 می باشد.مشاهده می شود با افزایش ناخالصی CdS بازده کوانتومی ثابت اما محدوده فرکانسی جذب نوری افزایش می یابد. با مقایسه عملکرد دو TCOمتفاوت 1-SnO2:F و 2-ZnO نتیجه می گیریم که با انتخاب SnO2:F به عنوان TCO،به بازده بالاتری دست خواهیم یافت اما به دلیل رسانایی بالاتر ، قیمت پایین تر و عملکرد بهترZnO ،ازZnO به عنوان لایهTCO استفاده می کنیم. . با مقایسه کیفیت سلول با حضور لایه بافر و بدون لایه بافر مشاهده کردیم که استفاده از این لایه سبب بهبود عملکرد سلول می شود.بنابراین از یک لایه از جنس ZnO اما با ناخالصی و ضخامت کمتر ازZnO (لایهTCO) بعنوان لایه بافر استفاده می کنیم. همچنین در این مقاله برای اولین بار با افزایش چگالی ناخالصی لایه جاذب از) 3(cm^- 17 e1 به18 e1 ازبازده 20.3399% به 21.3721% دست یافتیم.سلول خورشیدی مرجع در این پایان نامه سلولی با Jsc=36.7059 %وVoc=0.6721 و و 82.4422 %FF= و20.3393 % =η می باشد.

بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی Keywords:

سلول خورشیدی لایه نازک CIGS , بهبود بازده , بازده کوانتومی , ضخامت بهینه

بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی authors

زهرا محمدی

دانشگاه آزاد کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ "T.Bazouni: What is the Fill Factor of a Solar ...
Nakada T, Hongo M, Hayashi E. Band offset of high ...
Orgassa K, Schock HW, Werner JH. Alternative back contact materials ...
Wurz R, Fuertes Marron D, Meeder A, Rumberg A, Baba ...
ح 09 197556424 www.Re newen ergy.ir ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی" توسط زهرا محمدی، دانشگاه آزاد کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلول خورشیدی لایه نازک CIGS ، بهبود بازده، بازده کوانتومی، ضخامت بهینه هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1687 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سلول خورشیدیCIGS ترکیب محلول جامد مس- ایندیوم- سلنید( CIS) و مس –گالیوم – سلنید( CGS) نوعی نیمه هادی I-III-VI2 می باشد که به دلیل پایداری بالا و بند گپ مستقیم، یکی از بهترین گزینه ها برای جانشینی سلول خورشیدی سیلیکونی است.در این مقاله با استفاده از نرم افزار AMPS(Analysis Of Microelectronic and Photonic Structures) ،ابتدا تاثیر عوامل متفاوتی چون ضخامت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی(بهبود بازده)سلول های خورشیدی لایه نازک CIGS بااستفاده از تغییر پارامترهای الکتریکی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.