سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,515

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE13_181

Index date: 18 November 2007

استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی abstract

در سالهای اخیر تلاشهایی در جهت محاسبه معیا رهای اطمینان برای کلمات خروجی سیستم های بازشناسی گفتار انجام شده است . این معیارها می توانند جدا از مدلهای زبانی رایج که در سیستم های بازشناس به کار می روند، با استفاده از اطلاعا ت زبانی دیگر همانند اطلاعات معنایی به بهبود عملکرد این سیستم هاکمک کنند . در این مقاله از روش« آنالیز معنایی پنهان » یا 1 LSA برای استخراج یک معیار اطمینان که گویای میزان » شباهت معنایی « میان کلمات زبان فارسی است ، استفاده می شود . لازمه انجام این کار دسترسی ب ه بیان برداری هر یک از کلمات وا ژگان مورد بررسی می باشد . در این مقاله 2000 متن فارسی برداشته شده از مقالات روزنامه ها، از نظر تعداد تکرار وا ژگان در این متون مورد بررسی قرار گرفته، یک ماتریس بسیار بزرگ و تُنُک 2 از این تعداد تکرار تهی ه شده است . سپس با استفا ده از تکنیک SVD 3 یا » تجزیه به مقادیر تکین « ، یک ماتریس دیگر که شامل بیانهای برداری کلمات وا ژگان می باشد از تجزیه این ماتریس به دست می آید و » میزان شباهت معنایی « که به صورت کسینوس زاویه بین بردارها تعریف شده است، برای همه کلمات محاسبه می گردد ( ماتریسشباهت ). معیار اطمینان مستقیماً با استفاده از این ماتریس استخراج می گردد . برای آ زمایش مفید بودن استفاده از این معیار در بازشناسی گفتار ، از معیار مذکور در سیستم بازشناسی گفتار پیوستۀ فارسی » شنوا « به طور محدود شده استفاده گردید و برای یک مجموعۀ تست 26 جمله ای از جملا ت فارسی، % 2/5 کاهش نرخ خطای بازشناسی کلمات به دست آمد .

استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی Keywords:

استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی authors

آزاده حاجی حسینی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پزشکی پژوهشکده پردازش هوشمن

فرشاد الماس گنج

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پزشکی پژوهشکده پردازش هوشمن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الماس‌گنج، ف.، سیدصالحی، سنع.، بیجن‌خان، م.، ثامتی، ح. شیخ‌زادگانج، «شنوا-1، ...
Rosenfel, R., ،Two Decades of Statistical Language Modeling: Where do ...
Giachin, E., Baggia, P., Micca, G., *Language models for spontaneous ...
Cox, S., Dasmahapatra, S., «High-Level Approaches to Confidence Estimation in ...
Cox, S., Dasmahapatra, S., ، A _ _ antically-Based Confidence ...
Cox, S., Dasmahapatra, S., ،A High-Level Approach to Confidence Estimation ...
Jerome R. Bellegarda, .، A Multi-span Language Modeling Framework for ...
Zanjan, Iran, May 10-12, 2005. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی" توسط آزاده حاجی حسینی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پزشکی پژوهشکده پردازش هوشمن؛ فرشاد الماس گنج، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پزشکی پژوهشکده پردازش هوشمن نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازشناسی گفتار ، معیار اطمینان ، آنالیز معنایی پنهان ) ) LSA ، شباهت معنایی هستند. این مقاله در تاریخ 27 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1515 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر تلاشهایی در جهت محاسبه معیا رهای اطمینان برای کلمات خروجی سیستم های بازشناسی گفتار انجام شده است . این معیارها می توانند جدا از مدلهای زبانی رایج که در سیستم های بازشناس به کار می روند، با استفاده از اطلاعا ت زبانی دیگر همانند اطلاعات معنایی به بهبود عملکرد این سیستم هاکمک کنند . در این مقاله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استخراج و استفاده از معیار اطمینان کلمات در بازشناسی گفتار پیوسته فارسی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.