سیر تحول آموزش زبان انگلیسی در ایران از ابتدا تا کنون
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 4,352
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NACIFE01_042
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
Abstract:
آموزش زبان انگلیسی به عنوان مهمترین زبان میانجی بین المللی در نظام آموزش رسمی کشور پیشینه ای حدود هشتادساله دارد. رشد آموزش زبان انگلیسی و جایگزین شدن آن با زبانهای خارجی دیگری مانند زبان فرانسه از دهه 1320 آغاز گردید و کتابهای زبان انگلیسی وارد چرخه نظام آموزشی ایران شدند. مقاله حاضر به بررسی تحولات آموزش زبان نظام آموزش رسمی کشور در پنج مقطع مختلف (دو مرحله پیش و سه مرحله پس از پیروزی انقلاب اسلامی) می پردازد. بررسی رویکردها و شیوه های آموزشی در این مقاطع که در نهایت منجر به تحول نظام آموزش زبان رسمی کشور در سال 1390 با مجموعه کتابهای پراسپکت گردید می تواند تصویری واقع بینانه و آسیب شناسانه فراروی مخاطبان به ویژه برنامه ریزان درسی و سیاست گذاران آموزشی کشور قرار دهد و زمینه سازایجاد تحول و نوآوری در زمینه آموزش زبان انگلیسی در آینده گردد.
Keywords:
Authors
سید بهنام علوی مقدم
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
رضا خیرآبادی
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :