بررسی عوامل محیطی موثر در فرآیند بهبود کودکان اوتیسم از منظر روانشناسی محیطی
Publish place: Annual Conference on Research in Civil Engineering, Architecture and Urban Planning and Sustainable Environment
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,859
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAUEM01_174
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
Abstract:
اوتیسم به عنوان یک بیماری جسمی- روحی تا حدود زیادی وابسته به شرایط محیطی بوده و نقش عوامل محیطی در پیشرفت یا بهبود بیماری بسیار پررنگ میباشد. لذا شناخت شرایط ویژه بیماران و ویژگی های محیط زندگی آنان و چگونگی برقراری ارتباطصحیح و منطقی میان این دو عامل، نقش بسزایی در بهبودی آنها دارد. تحقیق پیش رو با روش مطالعات میدانی و تحلیل کتابخانهای صورت گرفته و محدود به بررسی اصول مکتب گشتالت به عنوان یکی از مکاتب جامع در روانشناسی محیطی می باشد. متن مقالهاز یک سو به معرفی بیماری اوتیسم و شرایط ویژه روانی کودکان مبتلا به آن پرداخته و از سوی دیگر به بررسی عوامل محیطیتاثیرگذار بر عملکرد مناسب مراکز آموزشی درمانی در جهت پیشبرد فرآیند بهبود بیماران می پردازد و نتایج حاصل از بررسی این دومبحث، به ارائه راهکارهای عملی و کاربردی در طراحی معماری داخلی مراکز درمانی- آموزشی با تکیه بر اصول روانشناسی محیطی می انجامد.
Keywords:
Authors
سارا سلطانی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، معماری، موسسه آموزش عالی دانش پژوهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :