سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,782

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEAFSD01_075

Index date: 14 February 2016

جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم abstract

موضوع اقلیم در بحث توسعه پایدار، از مباحث اساسی و تعیین کننده می باشد. چرا که موضوع توسعه پایدار، صرفه جویی در مصرف انرژی، خصوصاً انرژی های فسیلی و تجدیدناپذیر بوده و لذا، طراحی اقلیمی بناها و کالبد شهرها، نقش به سزا و تعیین کننده ای در کاهش مصرف سوخت و در نتیجه حفظ آن برای نسل های آینده خواهد داشت.در این مقاله با بیان پیشینه تحقیق راجب معماری پایداری ،مفهوم پایداری عبارتند از آنچه می تواند در آینده تدوام یابد که در چارچوب معماری پایداری یک سری شاخص های کلی را می توان به عنوان اصول پایداری معرفی کرد که شامل :تاثیر پذیری از شرایط فرهنگی و محیطی اقلیمی،هماهنگی و سازگاری با طبیعت و محیط زیست،صرفه جویی در مصرف انرژی ،پاسخ درست به نیازهای عملکردی،تاثیر پذیری از معماری بومی ،استفاده درست از مصالح می توان یافت . در ادامه این مباحث به رابطه توسعه پایدارو معماری ، ارائه نمونه های از معماری پایدار در ایران،؛و پرداختن به مقوله های معماری اقلیمی ،نقش اقلیم در توسعه پایدار با استفاده از مصالح بومی به ویژگی های آن،بوم شناسی شهری مطرح گردیده است. که در پی آن با آماده سازی بستر پایداری به رد یا پذیرفتن پایداری از راههای سنتی مربوط به گذشته پرداخته ودر نهایت با تاکید بر رویکرد معماری پایدار در اصول معماری ایران و فواید آن و همچنین با توجه به تاثیر شرایط اقلیمی در طراحی شهری جایگاه رویکرد بوم گرایی در توسعه شهری پایدار خواهیم رسید.روش این پژوهش مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای است و رویکردی توصیفی دارد. نتایج به دست آمده از این پژوهش به درک اهمیت نقش معماری بومی در ایجاد رویکرد پایداری درایجاد رویکرد پایداری در معماری منجر می شود.

جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم Keywords:

جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ ارمغان، مریم، مهلبانی، یوسف _ _ رزش های معماری ...
_ احمدی، وحید، طالبی، فریده، انطباق طراحی خانه های مسکونی ...
- امین ده، بهناز، تاثیر زیست شناسی و اکولوژی در ...
- تولایی، نوین، بوم شناسی شهری، جزوه درسی دانشگاه یزد، ...
_ دادخواه، منصوره، معماری بومی، انجمن فرهنگی اتلیا، نشرفضا، تهران، ...
_ _ ی کنکاشی پیرامون مفاهیم و تجارب معماری پایایدار، ...
- سلیمانی، میثم، زمین و معماری پایدار، فصل نامه معماری ...
_ شقاقی، شهریار، رابطه توسعه پایدار و طراحی اقلیمی بناهای ...
_ طاهباز، منصوره، جلیلیان، شهربانو، صول طراحی معماری همسازبا اقلیم ...
_ فلامکی، منصور، معما ری بومی، تهران، فضا، 0 .1384، ...
_ فرهودی، مره، بررسی مفهوم مبتنی بر تفکر پایداری، فصل ...
- قبادیان، وحید، بررسی اقلیمی ابینه سنتی، تهران، 384، 55 ...
_ کسمایی، مرتضی، قلیم _ معماری، اصفهان، خاک _ 382، ...
_ معماریان، غلامحسین، آ شنا _ با معماری مسکونی ایران، ...
- مالینو فسکی، هانتینگون، سا موئل، چند جهانی شدن، انتشارات ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم" توسط محمد پیر محمدی؛ مهرداد احمدی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی عمران و معماری با رویکردی بر توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایداری،اقلیم،معماری،بوم گرایی،طراحی شهری هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2782 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موضوع اقلیم در بحث توسعه پایدار، از مباحث اساسی و تعیین کننده می باشد. چرا که موضوع توسعه پایدار، صرفه جویی در مصرف انرژی، خصوصاً انرژی های فسیلی و تجدیدناپذیر بوده و لذا، طراحی اقلیمی بناها و کالبد شهرها، نقش به سزا و تعیین کننده ای در کاهش مصرف سوخت و در نتیجه حفظ آن برای نسل های آینده خواهد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه معماری پایدار در رابطه با معماری بومی متناسب با اقلیم با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.